El Xup Xup Solidari celebra deu anys amb un menú farcit d’ingredients lleidatans

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

191112PresentacióXupXup©SaraMolina_Missatges
28 novembre. 21 hores. Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
Coca de verdures de l’Horta i Textures de pera de Lleida, entre les propostes del sopar solidari a benefici d’Arrels Sant Ignasi
Els productes locals, com les verdures de l’Horta o la pera de Lleida, formen part del menú de la desena edició del Xup Xup Solidari que se celebrarà el pròxim 28 de novembre a benefici d’Arrels Sant Ignasi. Un menú elaborat per les diferents societats gastronòmiques de Lleida, agrupades en Xup Xup Lleida societats gastronòmiques, i pels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida -ESCHOTUR; que ha estat presentat aquest matí precisament a l’escola.

Així doncs, la vetllada del dia 28 començarà amb uns aperitius de benvinguda elaborats per les societats. Hi haurà Fideuà amb bacallà (els Amics del Bacallà), Calçots amb Tempura (El Cauet del Segrià), El “Cardo” de la Maria Jesús (Gastrobacus), Broqueta RR (El Racó del Riu), Crema d’escalivada (Sogall), Tosta de filet de porc amb figues i el seu suc (Lo Tall) i Coca de verdures de l’Horta de Lleida (Eschotur). Un cop a taula, el menú estarà elaborat pels alumnes de l’escola serà Trinxat de la Cerdanya amb crosta de porc de primer plat, Bacallà amb mongetes de segon i, les postres, seran Textures de pera de Lleida i Torrons. Completa el menú el celler amb cervesa, vins, cava, aigua i cafè. A més, el pa estarà elaborat pels alumnes de l’escola. El preu del menú és de 40 euros amb la possibilitat de col·laborar amb una Taula 0. Els donatius es poden fer al compte del BBVA ES65 0182 3401 38 0201785951. Les inscripcions es poden fer a les societats gastronòmiques o bé trucant al 615 116 002 (Francesc) o al 619 292 076 (Ramon).
Aquesta desena edició del XUP XUP Solidari compta també amb la col·laboració de diverses empreses. Així doncs, col·laboren en aquesta edició Alemany, Aramark, Batalla Cafès, BonÀrea, Distribuciones Franquet, Celler LaGravera, Castillo de Monesma, Como Pomona, Lloguers Sarri, Grup Mahou-San Miguel, Missatges, Gestió de Comunicació; Plusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Sanui Fruits, La Torxa, Veri i Oli Les Cabanes.
Fundació Arrels Sant Ignasi
Els programes “arrels” tenen com a objectiu atendre les necessitats individuals de persones amb problemàtica d’exclusió social a Lleida i promoure un procés de canvi personal i creixent que els permeti assolir una bona integració social. Així, les persones sense llar, amb addiccions, amb carències greus… reben suport i acompanyament per sortir de la situació en què es troben.

 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats