El xef Mateu Blanch ja té la ‘Medalla de Oro de Radio Turismo’

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

220323-caravista_rafagimena

L’entrega dels guardons va tenir lloc en un sopar de gala celebrat a Madrid que va aplegar 200 restauradors, cuiners i professionals de la gastronomia

Mateu Blanch, xef del Restaurant Caravista, ha rebut la Medalla de Oro 2022 de Radio Turismo, un reconeixement a l’excel·lència en el servei i a l’aposta pels productes de qualitat i de la terra per part de professionals, xefs i restaurants de l’Estat. El lliurament del guardó va tenir lloc lloc en el decurs d’un sopar de gala celebrat al restaurant La Estación de los Porches de Madrid el 21 de març i va comptar amb la presència de 200 restauradors, cuiners i professionals vinculats al món de la gastronomia.

Blanch considera que “aquest guardó representa una gran satisfacció personal perquè suposa un reconeixement a un projecte de gastronomia que combina un tipus de cuina molt particular, la marinera, amb una aposta pels productes de proximitat”. El cuiner lleidatà considera que “aquest tipus de premis són importants no només perquè reconeixen la bona feina de cuiners i restaurants de la nostra geografia, sinó perquè contribueixen també a promocionar i impulsar aquest gran actiu que és la gastronomia, en aquest cas la gastronomia lleidatana”.

Cal recordar que Blanch ja va rebre el premi Plato de Oro, atorgat per la mateixa entitat, corresponent a l’any 2019.

Caravista va fer les primeres passes el 2018 de la mà de Mateu Blanch en el doble format de restaurant i peixateria, i s’ha especialitzat en una gastronomia que combina els plats mariners amb la cuina de proximitat, en la que destaquen els productes de l’Horta, les fruites i les carns de qualitat.

Els premis de Radio Turismo van ser creats l’any 1985 per posar en valor i reconèixer la tasca dels professionals i dels establiments més rellevants de l’Estat.

Fotografia©Mateu Blanch

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats