El Vi Novell, a Lleida de la mà del celler De Sanui i la Wine Truck

Comparteix:

Redacció

Redacció

ViNovellLleida1

La campanya del Vi Novell va fer parada a Lleida el dissabte, dia 4 de desembre, de la mà del celler lleidatà De Sanui (DO Costers del Segre) i la Wine Truck de la Sara Fernández i Jonatan Munuera que es va instal·lar a la plaça Ricard Vinyes. Tot i la climatologia adversa d’aquella tarda, aquesta ha estat la primera vegada que el vi novell va passar per la capital de Ponent dins d’una ruta que el portarà per una desena de poblacions catalanes des de l’11 de novembre.

El vi novell és el primer vi que surt al mercat fet amb el raïm collit en l’última verema. Per tant, és el primer vi de l’any i la seva arribada se celebra amb molta alegria. A diferència d’altres vins joves, que surten més endavant, s’embotella i es consumeix sense haver reposat, el que li dona una frescor i unes característiques molt especials. Es tracta d’un vi de temporada que ara mateix, i fins a finals d’hivern, es troba en el seu moment òptim de consum.

Junt amb el lleidatà De Sanui, la resta de cellers catalans que participen en la campanya són Carles Andreu, Josep Foraster, Vinícola de Sarral i Vins Petxina, de la DO Conca de Barberà; el Celler Cooperatiu d’Espolla, de la DO Empordà; els cellers Masroig i Ronadelles, de la DO Montsant; el Celler Cooperatiu de la Granada, Covides i Maset, de la DO Penedès; el Celler Cooperatiu d’Artés, de la DO Pla de Bages; i Sant Josep Vins, de la DO Terra Alta.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats