[:ca]El Microscopi 2017, un vi contra el càncer[:es]El Microscopi 2017, un vino contra el cáncer[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Microscopi 2017

[:ca]Alemany & Corrio destina els beneficis d’aquest vi a la recerca mèdica

Per cinquè any consecutiu, Irene Alemany, enòloga i propietària del celler Alemany & Corrio, presenta la nova anyada del vi solidari que elabora amb l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer. 

Amb la col·laboració desinteressada de professionals, amants del vi, persones amb vincles personals a la malaltia i consumidor final, els beneficis íntegres d’El Microscopi 2017 es destinaran a recolzar un estudi pioner sobre la influència dels limfòcits en el sistema immunitari, desenvolupat per l’Institut Oncològic de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (IOHVH). Els resultats obtinguts a la investigació tindran un paper crucial per a la cura del càncer a través de l’augment dels limfòcits dels pacients, un tipus de glòbul blanc que treballa contra els tumors.

El Microscopi 2017 és un vi negre de terrer procedent de viticultura sostenible elaborat amb les varietats carinyena (80%) i merlot (20%). No està filtrat, s’utilitzen els llevats propis i bacteris autòctons del raïm per a la fermentació i els tràfecs i l’embotellament es realitzen seguint el cicle de la lluna. A més de tenir una funció solidària que, directament i indirectament, ens afecta a tots, donaran vida a les llars i cartes de vi a un preu de 9 euros.

Aquesta iniciativa, que va ser reconeguda amb el premi “Millor Iniciativa del Sector” per l’Associació Catalana de Sommeliers, va néixer l’any 2014 quan Irene Alemany finalitzava les seves últimes sessions de quimioteràpia per lluitar contra el càncer de mama que li havia estat diagnosticat el juliol de 2012.[:es]Alemany & Corrio destina los beneficios de este vino a la investigación médica

Por quinto año consecutivo, Irene Alemany, enóloga y propietaria de la bodega Alemany & Corrio, presenta la nueva añada del vino solidario que elabora con el objetivo de recaudar fondos para la lucha contra el cáncer.

Con la colaboración desinteresada de profesionales, amantes del vino, personas con vínculos personales a la enfermedad y consumidor final, los beneficios íntegros de El Microscopi 2017 se destinarán a apoyar un estudio pionero sobre la influencia de los linfocitos en el sistema inmunitario, desarrollado por el Instituto Oncológico del Hospital Universitario Vall d’Hebron (IOHVH). Los resultados obtenidos en la investigación tendrán un papel crucial para el cuidado del cáncer a través del aumento de los linfocitos de los pacientes, un tipo de glóbulo blanco que trabaja contra los tumores.

El Microscopi 2017 es un vino tinto de terruño procedente de viticultura sostenible elaborado con las variedades cariñena (80%) y Merlot (20%). No está filtrado, se utilizan las levaduras propias y bacterias autóctonas de la uva para la fermentación y los tráficos y el embotellado se realizan siguiendo el ciclo de la luna. Además de tener una función solidaria que, directa e indirectamente, nos afecta a todos, darán vida a los hogares y cartas de vino a un precio de 9 euros.

Esta iniciativa, que fue reconocida con el premio “Mejor Iniciativa del Sector” por la Asociación Catalana de Sumilleres, nació en 2014 cuando Irene Alemany finalizaba sus últimas sesiones de quimioterapia para luchar contra el cáncer de mama que le había sido diagnosticado en julio de 2012.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats