El celler Raimat, amb les joves promeses de la cuina catalana El celler Raimat, con las jóvenes promesas de la cocina catalana

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El gironí Marià Casas, el lleidatà Roger Soler i el barceloní José Antonio Valls van ser els guanyadors el passat dimarts, dia 21 de maig, del Primer Concurs Raimat amb els Joves Talents de la Gastronomia. El premi organitzat pel celler lleidatà en col·laboració amb tres importants escoles d’hostaleria de Catalunya –Institut Escola d’Hostaleria de Girona, Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona–, vol recolzar el talent de les joves promeses del panorama gastronòmic català.
Després de vuit mesos de competició, un jurat presidit per Joan Roca, xef del Celler de Can Roca (tres estrelles Michelin i escollit millor restaurant del món) i format per periodistes gastronòmics i per l’enòleg del celler, van avaluar al llarg de tot el dia les joves promeses i les seves propostes gastronòmiques, atenent a criteris com el sabor, la presentació, l’aroma o l’originalitat.
A la fi, tres es van alçar amb el premi: Marià Casas de l’escola de Girona, es va fer mereixedor del premi després de preparar el Caneló de verdures i bolets amb Parmentier. Roger Soler, de l’escola de Lleida, elaborà el Bacallà amb caramel de vi i codonyat, una recepta amb la que es va guanyar l’aprovació del jurat i, José Antonio Valls, de l’escola de Barcelona, va obtenir el premi gràcies a la seva recepta de Llom de porc farcit de formatge de cabra, orellanes i fruits secs amb salsa de pebre i puré de patates.
Cadascun dels guanyadors rebrà 2.000 euros per ampliar els estudis i el millor expedient acadèmic de cadascuna de les escoles, rebrà una Beca Raimat dotada amb 1.500 euros. El guanyador de la beca es donarà a conèixer una vegada finalitzi el curs .

El gerundense Marià Casas, el leridano Roger Soler y el barcelonés José Antonio Valls fueron los ganadores el pasado martes, día 21 de mayo, del Primer Concurso Raimat con los Jóvenes Talentos de la Gastronomía. El premio organizado por la bodega leridano en colaboración con tres importantes escuelas de hostelería de Cataluña-Instituto Escuela de Hostelería de Girona, Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida y Escuela Superior de Hostelería de Barcelona-, quiere apoyar el talento de las jóvenes promesas del panorama gastronómico catalán.
Tras ocho meses de competición, un jurado presidido por Joan Roca, chef del Celler de Can Roca (tres estrellas Michelin y elegido mejor restaurante del mundo) y formado por periodistas gastronómicos y por el enólogo de la bodega, evaluaron a lo largo de todo el día las jóvenes promesas y sus propuestas gastronómicas, atendiendo a criterios como el sabor, la presentación, el aroma o la originalidad.
Al fin, tres se alzaron con el premio: Marià Casas de la escuela de Girona, se hizo merecedor del premio después de preparar el Canelón de verduras y setas con Parmentier. Roger Soler, de la escuela de Lleida, elaboró ​​el Bacalao con caramelo de vino y membrillo, una receta con la que se ganó la aprobación del jurado y, José Antonio Valls, de la escuela de Barcelona, obtuvo el premio gracias a su receta de Lomo de cerdo relleno de queso de cabra, orejones y frutos secos con salsa de pimienta y puré de patatas.
Cada uno de los ganadores recibirá 2.000 euros para ampliar los estudios y el mejor expediente académico de cada una de las escuelas, recibirá una Beca Raimat dotada con 1.500 euros. El ganador de la beca se dará a conocer una vez finalice el curso.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats