Decanter World Wine distingeix set vins de la DO Costers del SegreDecanter World Wine distingue a siete vinos de la DO Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La darrera edició del concurs Decanter World Wine Awards 2011, celebrada el passat 7 de setembre al Royal Opera House de Londres, ha entregat una medalla d’argent al vi Saó Expressiu 2007 del celler Mas Blanch i Jové, 2 medalles de bronze pels vins Cérvoles 2009 de Cérvoles Celler; i Saó Abrivat 2008 de Mas Blanch i Jové; i 4 recomanacions pels vins TALEIA 2009 de Castell d’Encús; Gotim Bru 2009 i Oda tinto 2007 de Castell del Remei; i Raimat Chardonnay 2010 del celler Raimat. 
La revista Decanter publica els resultats dels Decanter World Wine Awards, guardó que premia els millors vins del mercat mundial entre els quals es troben els vins procedents dels cellers de la DO Costers del Segre. 
Decanter és un publicació britànica especialitzada en el mercat vinícola llegida en 98 països i enfocada a tot tipus de públic. 
Els premis reconeixen els vins atorgant medalles d’or, argent, bronze i menció honorífica. Aquestes medalles es basen, alhora, en diferents categories segons color del vi, el país de procedència o regió vitivinícola i preu . 
El concurs té una gran reputació.La última edición del concurso Decanter World Wine Awards 2011, celebrada el pasado 7 de septiembre en el Royal Opera House de Londres, ha entregado una medalla de plata al vino Saó Expresivo 2007 de la bodega Mas Blanch i Jové, 2 medallas de bronce los vinos Cérvoles 2009 de Cérvoles Celler, y Saó Abrivat 2008 de Mas Blanch i Jové, y 4 recomendaciones para los vinos TALEIA 2009 de Castillo de Encús; Gotim Bru 2009 y Oda tinto 2007 de Castell del Remei, y Raimat Chardonnay 2010 de la bodega Raimat.
La revista Decanter publica los resultados de los Decanter World Wine Awards, galardón que premia a los mejores vinos del mercado mundial entre los que se encuentran los vinos procedentes de las bodegas de la DO Costers del Segre.
Decanter es un publicación británica especializada en el mercado vinícola leída en 98 países y enfocada a todo tipo de público.
Los premios reconocen los vinos otorgando medallas de oro, plata, bronce y mención honorífica. Estas medallas se basan, a su vez, en diferentes categorías según color del vino, el país de procedencia o región vitivinícola y precio.
El concurso tiene una gran reputación.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats