David Susagna guanya el 19è Concurs de CocteleriaDavid Susagna gana el 19º Concurso de Coctelería

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va guanyar el 19è Concurs de Cocteleria Trofeu Ciutat de Lleida, el passat dijous dia 12 de maig.

El concurs, organitzat pel centre lleidatà, va comptar amb la participació d’un total de nou escoles d’hoteleria i turisme d’arreu de Catalunya, la Comunitat Valenciana i l’Aragó.

El jove lleidatà David Susagna Holgado amb el còctel FC Barcelona (5/10 de Blue tròpic, 3/10 Xango, 1/10 Curaçao blau, 1/10 Suc de llimona, 2cc de sucre ) va ser el campió.

El concurs es desenvolupà en dues rondes, en la primera els concursants han d’elaborar un còctel del receptari clàssic que s’adjudica per sorteig.

En la segona part, els participants van demostrar les seves habilitats, coneixements professionals i creativitat amb l’elaboració d’un còctel inèdit.

Un jurat professional es va encarregat de valorar l’actuació dels concursants, puntuant els aspectes relacionats amb la correcta manipulació dels utensilis així com les habilitats.

La Escuela de Hoteleria y Turismo de Lleida ganó el 19è Concurso de Cocteleria Trofeo Ciutat de Lleida, el pasado jueves día 12 de mayo.

El concurso, organizado por el centro leridano, contó con la participación de un total de nueve escuelas de hoteleria y turismo de toda Cataluña, la Comunidad Valenciana y el Aragón.

El joven leridano David Susagna Holgado con el cóctel FC Barcelona (5/10 de Blue trópico, 3/10 Xango, 1/10 Curazao azul, 1/10 Zumo de limón, 2cc de azúcar ) fue el campeón.

El concurso se desarrolló en dos rondas, en la primera los concursantes tienen que elaborar un cóctel del recetario clásico que se adjudica por sorteo.

En la segunda parte, los participantes demostraron sus habilidades, conocimientos profesionales y creatividad con la elaboración de un cóctel inédito.

Un jurado profesional se va encargado de valorar la actuación de los concursantes, puntuando los aspectos relacionados con la correcta manipulación de los utensilios así como las habilidades.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats