Cusiné anuncia el llançament d’un nou vi blanc MacabeuCusiné anuncia el lanzamiento de un nuevo vino blanco Macabeo

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Tomàs Cusiné, propietari i responsable de Celler que porta el seu nom, va anunciar el divendres el proper llançament “en el propers mesos” d’un nou vi blanc de la marca que se sumarà als actuals Auzells i els negres Vilosell i Geol. El responsable d’aquest celler del Vilosell inscrit en la denominació Costers del Segre va donar a tastar aquest nou vi Macabeu 2009 “sense clarificar en el primer sopar de maridatge del 2010 del Restaurant NeoParc, que va comptar amb la participació d’unes cinquanta persones. El nou Macabeu destaca per una complexitat inusual per un blanc d’aquest territori amb marcats aromes de fum i torrats que, en boca, evolucionen cap al caramel o el préssec sec.
A més dels mencionats Auzells, Macabeu, Vilosell i Geol, Cusiné va descobrir un nou vi d’assaig que en aquest cas també va ser un vi blanc, Riesling 2009, fermentat en bóta. Un vi que, segons va explicar el cellerer lleidatà, és producte de la recerca i la investigació que endega abans de decidir un nou vi, sense que necessàriament hagi de ser definitiu.
El menú que va confeccionar el xef Antoni Rúbies va casar correctament amb els vins lleidatans. Una tempura de salmó amb melmelada d’espàrrecs verds, amb l’Auzells; i una lassanya de vieires fumades amb pernil ibèric, amb el nou Macabeu, van ser els entrants de la vetllada.
El primer plat va ser una mussaca d’albergínies i sardines amb salsa de iogurt grec, un plat cremós que va maridar amb la untuositat del Vilosell. Unes broquetes de magret d’ànec amb foie-grass fresc caramel·litzat amb sucre i acompanyat d´una salsa dolça de albercoc i brandy, va casar perfectament amb un mineralitzat Geol.
Mentre que als postres, la sopa de xocolata i l’arròs amb llet i carquinyolis es va regar amb l’experimental Riesling.
Bon inici per un calendari de maridatges que comptarà amb una cava o celler cada mes, menys l’agost.Tomàs Cusiné, propietario y responsable de Bodega que trae su nombre, anunció el viernes el próximo lanzamiento “en el próximos meses” de un nuevo vino blanco de la marca que se sumará a los actuales Auzells y los negros Vilosell y Geol. El responsable de esta bodega del Vilosell inscrito en la denominación Costers del Segre dio a probar este nuevo vino Macabeo 2009 “sin clarificar en la primera cena de maridaje del 2010 del Restaurante NeoParc, que contó con la participación de unas cincuenta personas. El nuevo Macabeo destaca por una complejidad inusual por un blanco de este territorio con marcados aromas de humo y tostaciones que, en boca, evolucionan hacia el caramelo o el melocotón seco.
Además de los mencionados Auzells, Macabeo, Vilosell y Geol, Cusiné descubrió un nuevo vino de ensayo que en este caso también fue un vino blanco, Riesling 2009, fermentado en bota. Un vino que, según explicó el bodeguero leridano, es producto de la búsqueda y la investigación que emprende antes de decidir un nuevo vino, sin que necesariamente tenga que ser definitivo.
El menú que confeccionó el chef Antoni Rúbies casó correctamente con los vinos leridanos. Una tempura de salmón con mermelada de espárragos verdes, con el Auzells; y una lasaña de vieiras ahumadas con jamón ibérico, con el nuevo Macabeo, fueron los entrantes de la velada.
El primer plato fue una mussaka de berenjenas y sardinas con salsa de yogur griego, un plato cremoso que maridaró con la untuosidad del Vilosell. Unas brochetas de magret de pato con foie-grass fresco caramelizado con azúcar y acompañado de una salsa dulce de albaricoque y brandy, casó perfectamente con un mineralizado Geol.
Mientras que para los postres, la sopa de chocolate y el arroz con leche y “carquinyolis” se regó con el experimental Riesling.
Buen inicio por un calendario de maridajes que contará con una cava o bodega cada mes, menos el agosto.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats