El Fòrum omple de gastronomia els carrers de la ciutat de SantiagoEl Forum llena de gastronomia las calles de la ciudad de Santiago

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Fòrum Ciutat ofereix un ampli programa d’activitats que es desenvoluparan en espais privilegiats de la ciutat com l’Hostal dels Reis Catòlics, el Museu do Pobo Galego o el Mercat. El Fòrum Ciutat suposa una evolució pel que fa a l’edició de 2008, ja que trasllada a la pròpia ciutat activitats que uneixen patrimoni històric i gastronomia.
Les activitats del Fòrum Ciutat es desenvoluparan en la seva major part el dissabte, 20 de febrer. Es faran dos “Compro i Cuino amb…”, en els quals els participants acudeixen amb un cuiner al Mercat d’Abastaments a comprar els productes que després cuinaran a l’Hostal dels Reis Catòlics i a la Factoria Compostela seguint les indicacions d’aquests cuiners per a acabar degustant el resultat final.
Els cuiners participants són Flavio Morganti i Marcelo Teixidor. Durant tot el dissabte 20 també se celebraran sis tastos amb maridatge dirigits per coneguts professionals, tres a l’Hostal dels Reis Catòlics i tres al Museu do Pobo Galego. Hi haurà tastos de vins gallecs, de cerveses d’Estrella Galícia, de licors i d’aiguardents.
Paral·lelament, es duran a terme diversos tallers gastronòmics per a nens, de manera que els pares que ho vulguin podran participar en aquest món dels tastos mentre els fills s’endinsen en el món de la gastronomia.
El mateix dia també s’organitzaran dues rutes gastronòmiques, una per les Rias Baixas i altra per la pròpia ciutat. Per a acabar el dia, hi haurà un “sopar a cegues” a l’Hostal dels Reis Catòlics. Es tracta d’una experiència gastronòmica completament diferent, en la qual els comensals assaboriran un menú sorpresa. El Foro Ciudad ofrece un amplio programa de actividades que se desarrollarán en espacios privilegiados de la ciudad como el Hostal de los Reyes Católicos, el Museo don Pobo Galego o el Mercado. El Foro Ciudad supone una evolución en cuanto a la edición de 2008, puesto que traslada a la propia ciudad actividades que unen patrimonio histórico y gastronomía.
Las actividades del Foro Ciudad se desarrollarán en su mayor parte el sábado, 20 de febrero. Se harán dos “Compro y Cocino con…”, en los cuales los participantes acuden con un cocinero al Mercado de Abastecimiento a comprar los productos que después cocinarán al Hostal de los Reyes Católicos y a la Factoría Compostela siguiendo las indicaciones de estos cocineros para acabar degustando el resultado final.
Los cocineros participantes son Flavio Morganti y Marcelo Tejedor. Durante todo el sábado 20 también se celebrarán seis catas con maridaje dirigidos por conocidos profesionales, tres al Hostal de los Reyes Católicos y tres al Museo don Pobo Galego. habrá catas de vinos gallegos, de cervezas de Estrella Galicia, de licores y de aguardientes.
Paralelamente, se llevarán a cabo varios talleres gastronómicos para niños, de forma que los padres que lo quieran podrán participar en este mundo de las catas mientras los hijos se adentran en el mundo de la gastronomía.
El mismo día también se organizarán dos rutas gastronómicas, una por las Rias Baixas y otra por la propia ciudad. Para acabar el día, habrá una “cena a ciegas” al Hostal de los Reyes Católicos. Se trata de una experiencia gastronómica completamente diferente, en la cual los comensales saborearán un menú sorprendida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats