Càtering de tres dies a Berlín amb productes de LleidaCatering de tres días en Berlín con productos de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Durant la setmana passada, entre els dies 3 i 5 de febrer, els sector de la fruita de Lleida va tenir una cita obligada a Fruit Logistica de Berlín, fira de referència de fruites i hortalisses en el comerç internacional.
La campanya de Lleida Qualitat va estar present un any més amb el servei de càtering del macroestand de Catalunya. Un càtering del qual, aquest any, fou responsable el xef Julio Mora, a la cuina, i Ramon Argelich, a l’hora del servei, tots dos de l’empresa Cinc Sentits. Un càtering que, a més dels servei de cafeteria de l’espai, també va oferir dinar durant tots els dies a tots als estands catalans.
Segons explicà Mora “l’objectiu és servir un càtering de qualitat promocionant els productes de la terra inclosos a la campanya Lleida Qualitat”. En petites safates de degustacions, l’equip d’Argelich va anar alternant les elaboracions de Mora amb altres tastets de producte per consumir en cru com l’assortiment d’embotits dels Pallars o els Formatges dels Pirineus Catalans DOP.
Entre les degustacions més elaborades: piruletes de poma, ametlla i safrà; vichyssoise de DOP Pera de Lleida i llagostí marinat, caragols de Lleida a la gormanda; roast beef IGP Vedella dels Pirineus; flam de foie amb poma caramel·litzada; coca de llonganissa de pagès; mousse de pa amb tomàquet, Oli DOP Les Garrigues i encenalls d’ibèric; mini coques de bacallà i carbassó; o broqueta de melós IGP Vedella dels Pirineus i préssec glassejat.
Per postres, el pa amb Oli DOP Les Garrigues, xocolata i sal; els canutets de crema catalana i DOP Pera de Lleida; i els Torrons d’Agramunt amb xocolata van ser les saboroses propostes de Julio Mora. Durante la semana pasada, entre los días 3 y 5 de febrero, el sector de la fruta de Lleida tuvo una cita obligada en Fruit Logistica de Berlín, feria de referencia de frutas y hortalizas en el comercio internacional.
La campaña de Lleida Calidad estuvo presente un año más con el servicio de catering del macroestand de Cataluña. Un catering del cual, este año, fue responsable el chef Julio Mora, a la cocina, y Ramon Argelich, a la hora del servicio, los dos de la empresa Cinc Sentits. Un catering que, además de los servicio de cafetería del espacio, también ofreció comida durante todos los días a todos a los estands catalanes.
Según explicó Muera “el objetivo es servir un catering de calidad promocionando los productos de la tierra incluidos a la campaña Lleida Calidad”. En pequeñas bandejas de degustaciones, el equipo de Argelich fue alternando las elaboraciones de Mora con otras catas de producto para consumir en crudo como el surtido de embutidos de los Pallars o los Quesos de los Pirineo Catalanes DOP.
Entre las degustaciones más elaboradas: piruletas de manzana, almendra y azafrán; vichyssoise de DOP Pera de Lleida y langostino marinado, caracoles de Lleida a la gormanda; roast beef IGP Ternera de los Pirineo; flan de foie con manzana caramelizada; coca de longaniza de payés; mousse de pan con tomate, Aceite DOP Las Garrigues y virutas de ibérico; mini cocas de bacalao y calabacín; o brocheta de meloso IGP Ternera de los Pirineo y melocotón glaseado.
Por postres, el pan con Aceite DOP Las Garrigues, chocolate y sal; los canutillos de crema catalana y DOP Pera de Lleida; y los Turrones de Agramunt con chocolate fueron las sabrosas propuestas de Julio Mora.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats