El Saló Internacional de Gourmets escalfa motorsEl Salón Internacional de Gourmets calienta motores

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La fira més important d’Europa de producte delicatessen de gran projecció internacional, Saló Internacional del Club de Gourmets, es prepara per celebrar la seva XXIV edició del 12 al 15 d’abril de 2010 al recinte ferial d’IFEMA. Les previsions per aquest any –amb una superfície neta d’exposició de 24.000 m2–, assenyalen la presència de més de 1.300 expositors i al voltant de 80.000 visitants professionals.
Mentre es tanca el programa definitiu, els responsables del saló ja han informat de les novetats i han avançat algunes de les activitats paral·leles que es desenvoluparan en el transcurs del XXIV Saló de Gourmets.
Atenent a l’interès i la necessitat dels expositors pel mercat internacional, l’organització ha augmentat la dotació pressupostària d’aquesta partida.La feria más importante de Europa de productos delicatessen de gran proyección internacional, Salón Internacional del Club de Gourmets, se prepara para celebrar su XXIV edición del 12 al 15 de abril de 2010 en el recinto ferial de IFEMA. Las previsiones por este año –con una superficie limpia de exposición de 24.000 m2–, señalan la presencia de más de 1.300 expositores y alrededor de 80.000 visitantes profesionales.
Mientras se cierra el programa definitivo, los responsables del salón ya han informado de las novedades y han avanzado algunas de las actividades paralelas que se desarrollarán en el transcurso del XXIV Salón de Gourmets.
Atendiendo al interés y la necesidad de los expositores por el mercado internacional, la organización ha aumentado la dotación presupuestaria de esta partida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats