Curs de cuina per a adolescents a la societat gastronòmica Lo TallCurso de cocina para adolescentes en la sociedad gastronómica Lo Tall

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

L’Associació Gastronòmica Lo Tall va organitzar la setmana passada un curs de cuina per a adolescents orientat als fills dels socis i amics de l’entitat. Una desena de joves van participar en els tallers on, un cop finalitzada l’activitat, els participants dinaven el menjar que havien elaborat. Quim García Albero, responsable de la iniciativa, explicà que l’objectiu era “donar unes nocions mínimes perquè els joves puguin iniciar-se a la cuina amb receptes senzilles, ràpides i saludables. Molt del dia a dia. A veure si es poden “emancipar” aviat”, sentència amb toc irònic.
Durant la setmana es van cuinar pasta, arrossos, amanides, peixos i carns, cremes i sopes, pizza i coques.
Entre els participants, satisfacció pel desenvolupament de l’activitat i el bon ambient a la cuina. Els pares es podien sumar a l’hora del dinar. L’activitat, de caràcter gratuït, tenia un cost d’ingredients de cinc euros per dinar.La Asociació Gastronòmica Lo Tall organizó la semana pasada un curso de cocina para adolescentes orientado a los hijos de los socios y amigos de la entidad. Una decena de jóvenes participaron en los talleres dónde, una vez finalizada la actividad, los participantes comían la comida que ellos mismos habían elaborado. Quim García Albero, responsable de la iniciativa, explicó que el objetivo era “dar unas nociones mínimas porqué los jóvenes se puedan iniciar en la cocina con recetas simples, rápidas y saludables. Del día a día. A ver si se pueden “emancipar” pronto”, sentenció con un tono irónico. Durante la semana cocinaron pasta, arroces, ensaladas, peces y carnes, cremas y sopas, pizza y cocas. Entre los participantes, hubo satisfacción por el desarrollo de la actividad y el buen ambiente en la cocina. Los padres podían sumarse a la hora de comer. La actividad, de carácter gratuito, tenia un coste de ingredientes de cinco euros para comer.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats