Cultura del Cafè a Lleida i BalaguerCultura del Café en Lleida y Balaguer

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, i el Teatre Municipal de Balaguer, van ser els escenaris, el matí del passat divendres, dia 28 de gener, de dues activitats paral·leles relacionades amb el mon del cafè. L’escola va acollir la “Cultura del cafè”, una jornada adreçada als estudiants de l’especialitat de serveis de restauració; mentre que, a la capital de la Noguera, va tenir lloc el primer Concurs de Barista.
L’activitat celebrada a l’escola va comptar amb la col·laboració del Grup Cafés Batalla, i el concurs de Balaguer va estar organitzat per Delsams.Las instalaciones de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, y el Teatro Municipal de Balaguer, fueron los escenarios, la mañana del pasado viernes, día 28 de enero, de dos actividades paralelas relacionadas con el mundo del café. La escuela acogió la “Cultura del café”, una jornada dirigida a los estudiantes de la especialidad de servicios de restauración; mientras que, en la capital de la Noguera, tuvo lugar el primer Concurso de Barista.
La actividad celebrada en la escuela contó con la colaboración del Grupo Cafés Batalla, y el concurso de Balaguer estuvo organizado por Delsams.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats