Conill amb marca QConejo con marca Q

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La carn de conill emparada sota aquest distintiu prové d’animals de línies seleccionades per a producció càrnia, que procedeixen de granges de selecció. S’ha de garantir l’exclusivitat de les naus de la granja que es dediquen a la producció de conills amb la Marca Q.
Després de les etapes d’alletament i engreix, els animals se sacrificaran amb un pes viu de 1,750 a 2,250 kg, i no seran sotmesos a cap tractament o alimentació medicamentosa durant els 20 dies anteriors al sacrifici.
Les fórmules de pinso s’hauran de notificar al Servei de Producció Ramadera del DAR i complir els requisits de composició de proteïna bruta (15-18%) i fibra bruta (13-17%). Les matèries primeres han de ser de primera qualitat.La carne de conejo amparada bajo este distintivo proviene de animales de líneas seleccionadas para producción cárnica, que proceden de granjas de selección. Se tiene que garantizar la exclusividad de las naves de la granja que se dedican a la producción de conejos con la Marca Q.
Después de las etapas de amamantamiento y engorde, los animales se sacrificarán con un peso vivo de 1,750 a 2,250 kg, y no serán sometidos a ningún tratamiento o alimentación medicamentosa durante los 20 días anteriores al sacrificio.
Las fórmulas de pienso se tendrán que notificar al Servicio de Producción Ganadera del DAR y cumplir los requisitos de composición de proteína bruta (15-18%) y fibra bruta (13-17%). Las materias primeras tienen que ser de primera calidad.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats