Clementines de les Terres de l’EbreClementinas de las Tierras del Ebro

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Aquesta IGP és constituïda pels termes municipals de les comarques del Baix Ebre i el Montsià. Les condicions edafoclimàtiques específiques d’aquesta zona confereixen a les clementines un sabor i aroma diferencials.
Les varietats de clementines que poden dur aquesta Indicació Geogràfica Protegida són: Clementina fina, Clementina hernandina i Clemenules.
Es comercialitzen les categories extra i primera envasades en caixes o safates. A l’etiqueta figurarà, a més de les mencions que exigeix la legislació vigent, el nom “Clementines de les Terres de l’Ebre. Indicació Geogràfica Protegida” i el logotip de la Denominació.
En els establiments de venda al detall, el distintiu propi de la Indicació Geogràfica Protegida ha de situar-se en un lloc visible fins que finalitzi la venda del producte.
El Consell Regulador garanteix que els productes emparats per la IGP compleixen els requisits establerts en el reglament.Esta IGP es constituida por los términos municipales de las comarcas del Baix Ebre y el Montsià. Las condiciones edafoclimáticas específicas de esta zona confieren a las clementinas un sabor y aroma diferenciales.
Las variedades de clementinas que pueden llevar esta Indicación Geográfica Protegida son: Clementina fina, Clementina hernandina y Clemenules.
Se comercializan las categorías extra y primera envasadas en cajas o bandejas. En la etiqueta figurará, además de las menciones que exige la legislación vigente, el nombre “Clementinas de las Tierras del Ebro. Indicación Geográfica Protegida” y el logotipo de la Denominación.
En los establecimientos de venta al por menor, el distintivo propio de la Indicación Geográfica Protegida tiene que situarse en un lugar visible hasta que finalice la venta del producto.
El Consejo Regulador garantiza que los productos amparados por la IGP cumplen los requisitos establecidos en el reglamento.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats