DOP Pera de LleidaDOP Pera de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La zona de producció de les peres de Lleida té un microclima característic molt favorable per al cultiu de la pera i comprèn tota la comarca del Pla d’Urgell i alguns municipis de les comarques de Les Garrigues, La Noguera, El Segrià i l’Urgell.
Fruit de l’espècie Pyrus communis L. de les varietats Llimonera, Blanquilla i Conference, les peres protegides han de ser de les categories comercials extra i primera pel consum en fresc. Presenten una dolçor característica pel seu major nivell de sucres.La zona de producción de las peras de Lleida tiene un microclima característico muy favorable para el cultivo de la pera y comprende toda la comarca del Pla d’Urgell y algunos municipios de las comarcas de Les Garrigues, La Noguera, El Segrià y el Urgell.
Fruto de la especie Pyrus communis L. de las variedades Llimonera, Blanquilla y Conference, las peras protegidas tienen que ser de las categorías comerciales extra y primera por el consumo en fresco. Presentan una dulzura característica por su mayor nivel de azúcares.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats