Cinc turoperadors alemanys coneixen l’oferta cultural gastronòmica de Lleida

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

Turoperadors alemanys visiten Lleida

Visiten les Garrigues, el Segrià, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i l’Urgell per valorar la possibilitat d’incloure el Pirineu i la plana en els seus paquets turístics

Cinc turoperadors alemanys visiten fins al diumenge les Garrigues, el Segrià, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i l’Urgell per conèixer l’oferta turística d’aquestes comarques. Alemanya és el tercer mercat internacional que més visitants aporta a la demarcació de Lleida (només superat per França i Països Baixos) i l’objectiu del viatge és que els participants coneguin la cultura i la gastronomia del Pirineu i la plana per tal que valorin la possibilitat d’oferir paquets turístics que incloguin les comarques de Lleida.

El viatge, que porta per títol ‘Lleida, destí de cultura i gastronomia’, l’organitza el Patronat de Turisme de la Diputació amb la col·laboració de l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) de Frankfurt i els consells comarcals. La visita va començar ahir dijous amb una activitat d’oleoturisme al molí d’Oli Cometes de la Pobla de Cérvoles. El director del Patronat de Turisme, Juli Alegre, ha saludat avui als turoperadors durant una visita a la Seu Vella de Lleida ciutat. A la tarda tenen previst conèixer les esglésies romàniques de Sant Climent de Taüll, Sant Joan de Boí i Santa Eulàlia d’Erill la Vall, que formen part del conjunt de temples declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

Les activitats continuaran demà amb una ruta de senderisme pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, concretament pel Planell d’Aigüestortes i l’Estany Llong. Després es desplaçaran fins al Pallars Jussà, on visitaran Licors Portet de la Pobla de Segur i la canònica de Santa Maria de Castell de Mur. Els turoperadors es traslladaran diumenge fins a l’Urgell, on coneixeran de primera mà el monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges i el celler l’Olivera de la DO Costers del Segre.

Fotografies ©Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida-Ara Lleida

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats