Cervezas San Miguel celebra el dia del xef amb els millors maridatges de varies estrelles Michelin

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

image004

Jordi Cruz, els Germans Torres, Diego Gallegos, José Carlos García, Ricardo Pérez i Susana Aragón són alguns dels xefs als quals Cerveses San Miguel dóna les gràcies per no haver deixat de cuinar i acompanyar-nos amb les seves receptes en l’últim any.
Es tracta de les millors receptes i maridatges de 2020 d’alguns dels xefs més reconeguts a Espanya inspirades en Cerveses San Miguel per cervesers inquiets

El 20 d’octubre és el Dia Internacional de l’Xef i Cerveses San Miguel vol celebrar-ho en aquesta ocasió homenatjant una professió amb la qual comparteix inquietud i ganes per no conformar-se amb el que estableix buscant sempre més enllà.

Per això, la marca cervesera presenta alguns maridatges dels xefs més reconeguts del nostre país, que han preparat especialment com a celebració pel Dia Internacional del xef, maridades amb la família de cerveses de San Miguel per cervesers inquiets.

Gràcies a aquests xefs i al seu acompanyament en l’últim any, els cervesers inquiets han pogut fer el seu món més gran i per això la marca vol agrair que no hagin deixat de cuinar mai i maridar la vida amb Cerveses San Miguel.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats