Casa Martí, un menú variat com una cartaCasa Martí, un menú variado como una carta

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Casa Martí (Magdalena, 37) amb el Martí Viu a la cuina i Maria Jesús Girabet al menjador és un restaurant-braseria on, fins i tot a l’estiu, podem gaudir d’un menú del día on no falten mai tot tipus de carns fetes al foc de llenya.
L’oferta del migdia és més una carta que un menú ja que aquest establiment ofereix dotze primers plats a escollir i dotze segons, amb tot un assortit de postres per sols 9,50 euros, IVA inclòs.
A les amanides i gaspatxo dels primers, se li sumen altres plats de més elaboració com el remenat d’espinacs, o la paella de calamars i carxofes Als segons, la brasa conviu amb plats casolans com la cua de bou.Casa Martí (Magdalena, 37) con Martí Viiu en la cocina y Maria Jesús Girabet en el comedor es un restaurante-braseria donde, incluso en verano, podemos disfrutar de un menú del día donde no faltan nunca todo tipo de carnes hechas al fuego de leña.
La oferta del mediodía es más una carta que un menú ya que este establecimiento ofrece doce primeros platos a escoger y doce segundos, con todo un surtido de postres por sólo 9,50 euros, IVA incluido.
A las ensaladas y gazpacho de los primeros, se le suman otros platos de más elaboración como el revuelto de espinacas, o la paella de calamares y alcachofas En los segundos, la brasa convive con platos caseros como la cola de buey.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats