Caragols i coca de recapte a les Festes de GràciaCaracoles y “coca de recapte” en las Fiestas de Gràcia

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) organitzarà, per setè any consecutiu, una caragolada popular a les Festes de Gràcia en col·laboració amb la Fundació organitzadora d’aquesta festa, (l’anterior Federació de Carrers de la Festa de Gracia), i l’Associació Cultural i Gastronòmica Caragol Gracient. Així mateix, els productes de Lleida Q del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida són presents en aquesta mostra de la mà de la Fecoll i el Gremi de Forners. En aquesta ocasió la caragolada popular serà per a més de 1.500 persones i tindrà lloc el diumenge 16 d’agost a partir de les 20.30 hores.
La Fecoll també acompanyarà el Gremi de Forners de Lleida que organitzarà una degustació de coca de recapte el dissabte dia 15 a la mateixa hora.
Totes les degustacions es celebraran a l’espai gastronòmic que organitza Caragol Gracient a la plaça Manuel Torrente.La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) organizará, por séptimo año consecutivo, una caracolada popular en las Fiestas de Gràcia en colaboración con la Fundación organizadora de esta fiesta, (la anterior Federación de Calles de la Fiesta de Gracia), y la Associació Cultural i Gastronòmica Caragol Gracient. Así mismo, los productos de Lleida Q del Patronato de Promoción Económica de la Diputación de Lleida estan presentes en esta muestra de la mano de la Fecoll y el Gremio de Panaderos. En esta ocasión la caracolada popular será para más de 1.500 personas y tendrá lugar el domingo 16 de agosto a partir de las 20.30 horas.
La Fecoll también acompañará el Gremio de Panaderos de Lleida que organizará una degustación de “coca de recapte” el sábado día 15 a la misma hora.
Todas las degustaciones se celebrarán al espacio gastronómico que organiza Caragol Gracient en la plaza Manuel Torrente.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats