Mas Trucafort tanca els Sopars al Castell de FalsetMas Trucafort cierra las Cenas en el Castillo de Falset

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La cuina del Restaurant Mas Trucafort serà l’encarregada de tancar, aquest divendres 7 d’agost a Falset, la primera edició del programa Sopars al Castell, Nits enogastronòmiques al Castell del Vi que ha organitzat l’Ajuntament de la localitat.
Cuina i vi es donaran la mà durant un maridatge i una presentació dels vins Capafons-Ossó a càrrec de Francesc Capafons. Les places per participar en aquest sopar són limitades i tenen un cost de 50 euros per persona.
El Restaurant Quinoa va obrir aquest cicle de sopars, el passat divendres 24 de juliol, amb la presentació dels vins Cims de Porrera i Dido a càrrec d’Adrià Pérez.
La setmana passada, el divendres, dia 31 de juliol, va ser el restaurant Celler de l’Aspic qui va maridar el sopar amb els vins Viñedos de Ithaca, que van ser comentats per Joan d’Anguera i Burgos Porta.
L’Ajuntament de Falset ha optat per la gastronomia i l’enoturisme per a promocionar la localitat durant el caps de setmana de juliol i agost.La cocina del Restaurante Mas Trucafort será la encargada de cerrar, este viernes 7 de agosto en Falset, la primera edición del programa Cenas en el Castillo, Noches enogastronómicas en el Castillo del Vino que ha organizado el Ayuntamiento de la localidad.
Cocina y vino se darán la mano durante un maridaje y una presentación de los vinos Capafons-Ossó a cargo de Francesc Capafons. Las plazas para participar en esta cena son limitadas y tienen un coste de 50 euros por persona.
El Restaurante Quinoa abrió este ciclo de cenas, el pasado viernes 24 de julio, con la presentación de los vinos Cims de Porrera y Dido a cargo de Adrià Pérez.
La semana pasada, el viernes, día 31 de julio, fue el restaurando Celler de l’Aspic quien maridó la cena con los vinos Viñedos de Ithaca, que fueron comentados por Joan d’Anguera y Burgos Porta.
El Ayuntamiento de Falset ha optado por la gastronomía y la enoturisme para promocionar la localidad durante los fines de semana de julio y agosto.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats