El receptari de Cuines del Vendrell, a les pintures de Mariona MillàEl recetario de Cocinas del Vendrell, en las pinturas de Mariona Millà

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Sala Polivalent de Vil·la Casals, al barri marítim de Sant Salvador, acull des d’aquest dimecres 22 de juliol l’exposició “Les Cuines del Vendrell, un viatge gastronòmic i enològic” de Mariona Millà. Aquesta mostra, organitzada per l’Ajuntament del Vendrell i Les Cuines del Vendrell, es pot visitar fins al 13 de setembre. Així, Vil·la Casals dóna suport a l’exposició que en les properes setmanes ens farà gaudir d’un llibre receptari original, diferent i vistós que representarà i mostrarà qui són i què fan Les Cuines del Vendrell.
L’artista copsa l’essència dels plats, les aromes de la terra, els secrets dels licors, el treball dels cuiners, dels cellerers i del licorer d’aquest grup que abandera la cuina del Vendrell.
Mariona Millà ens mostra les cinquanta-sis obres que formen aquesta exposició i ens convida a fruir de les menges i els beures del col·lectiu, a conèixer les persones que són al darrere dels productes que ens commouen els sentits, a contemplar els colors de la terra i del mar, uns colors que es transformen en aquestes obres, colors que tenen olors i sabors.
L’exposició que ara fa l’autora obre els actes per a la presentació del llibre el proper mes d’agost. Aquest llibre és un premi per la lluita diària d’un col·lectiu que representa la vila del Vendrell i enamora el paladar, un col·lectiu que ofereix un somriure que alimenta plenament.
“Mar, vinya i olivera” és el lema que defineix Les Cuines del Vendrell, que juntament amb carrers, platges, places, museus, història, turisme, sol…, conformen el Vendrell, i tot això queda recollit en l’obra de Mariona Millà, que serà present a Vil·la Casals durant l’estiu i que l’autora comentarà en visita guiada (agost i setembre, consulteu les dates a: www.paucasals.org).
Tothom està convidat, doncs, a recórrer el Vendrell observant els detalls de les obres de Mariona Millà amb la confiança que l’exposició serà de gran interès. L’exposició ens seduirà pels seus colors i pel seu traç, fi i valent. “Neptú llisca sobre les ones cavalcant el seu Tritó, mentre l’Arió galopa tot sol retrunyint les muntanyes” (text de Mariona Millà, extret del receptari de Les Cuines del Vendrell).La Sala Polivalente de Vil·la Casals, en el barrio marítimo de Sant Salvador, acoge desde este miércoles 22 de julio la exposición “Las Cocinas del Vendrell, un viaje gastronómico y enológico” de Mariona Millà. Esta muestra, organizada por el Ayuntamiento del Vendrell y Las Cocinas del Vendrell, se puede visitar hasta el 13 de septiembre. Así, Vil·la Casals apoya a la exposición que en las próximas semanas nos hará disfrutar de un libro recetario original, diferente y vistoso que representará y mostrará quién son y que hacen Las Cocinas del Vendrell.
El artista coge la esencia de los platos, los aromas de la tierra, los secretos de los licores, el trabajo de los cocineros, de los bodegueros y del licorero de este grupo que abandera la cocina del Vendrell.
Mariona Millà nos muestra las cincuenta y seis obras que forman esta exposición y nos invita a disfrutar de las comidas y las bebidas del colectivo, a conocer las personas que estan detrás de los productos que nos conmueven los sentidos, a contemplar los colores de la tierra y del mar, unos colores que se transforman en estas obras, colores que tienen olores y sabores.
La exposición que ahora hace la autora abre los actos para la presentación del libro el próximo mes de agosto. Este libro es un premio por la lucha diaria de un colectivo que representa la villa del Vendrell y enamora el paladar, un colectivo que ofrece una sonrisa que alimenta plenamente.
“Mar, viña y olivo” es el lema que define Las Cocinas del Vendrell, que junto con calles, playas, plazas, museos, historia, turismo, sol…, conforman El Vendrell, y todo esto queda recogido en la obra de Mariona Millà, que estará presente en Vil·la Casals durante el verano y que la autora comentará en visita guiada (agosto y septiembre, consultad las fechas en: www.paucasals.org).
Todo el mundo está invitado, pues, a recorrer El Vendrell observando los detalles de las obras de Mariona Millà con la confianza que la exposición será de gran interés. La exposición nos seducirá por sus colores y por su trazo, fin y valiente. “Neptuno desliza sobre las olas cabalgando su Tritón, mientras la Arió galopa a solas retumbando las montañas” (texto de Mariona Millà, extraído del recetario de Las Cocinas del Vendrell).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats