Gramona, protagonista al maridatge de Neo ParcGramona, protagonista en el maridaje de Neo Parc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Toni Pérez, responsable comercial i d’assesorament i formació de clients de Gramona va arribar a Lleida el passat divendres de la ma del seu distribuïdor Codina Càtering per a protagonitzar un espectacular maridatge juntament a Antoni Rúbies, xef del restaurant Neo Parc de Lleida. Jordi Cordero i Sònia Masot, propietaris i directors de l’establiment van agraïr al celler català obrir el maridatge fins a les 80 persones per a poder satisfer la llista d’espera que l’establiment tenia per aquesta trobada gastronòmica. Uns criats i envellits Gramona Imperial, Argent Chardonnay, Argent Rosér Pinot Noir, i III Lustros es van maridar durant una agradable i instructiva vetllada amb una crema de llenties i rúcula amb fritura de xipirons; raviolis de foie-gras amb salsa de xampinyons; medallons de rap amb arròs negre de vieires; i cuixa de cabrit amb brioix.
A les postres, pasta de full amb préssecs amb brandy i toffee, maridada amb el dolç i fruitat Vi de GL Gewürztraminer. Tot un plaer pels sentits.Toni Pérez, responsable comercial y de asesoramiento y formación de clientes de Gramona llegó a Lleida el pasado viernes de la mano de su distribuidor Codina Càtering para protagonizar un espectacular maridaje juntamente a Antoni Rúbies, chef del restaurante Neo Parc de Lleida. Jordi Cordero y Sònia Masot, propietarios y directores del establecimiento agradecieron a la bodega catalana abrir el maridaje hasta las 80 personas para poder satisfacer la lista de espera que el establecimiento tenía para este encuentro gastronómico. Unos criados y envejecidos Gramona Imperial, Argent Chardonnay, Argent Rosér Pinot Noir, e III Lustros se maridaron durante una agradable e instructiva velada con una crema de lentejas y rúcula con fritura de chipirones; raviolis de foie-gras con salsa de champiñones; medallones de rape con arroz negro de vieiras; y muslo de cabrito con brioche.
De postres, pasta de hoja con melocotones con brandy y toffee, maridada con el dulce y afrutado Vino de GL Gewürztraminer. Todo un placer por los sentidos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats