El Oasis obre un programa de doble maridatge en plat i copaEl Oasis abre un programa de doble maridaje en plato y copa

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Restaurant El Oasis ha obert aquest mes d’agost un nou cicle de cuina de “doble maridatge” denominat Cuina Triomfal de Celler i que compta amb Tomàs Cusiné com a primer celler convidat.
L’objectiu de l’establiment, segons explica Carmen Vidales, directora del restaurant, és “provocar un divertiment o joc gastronòmic al voltant d’un doble maridatge que ve determinat per la incorporació d’un vi a l’elaboració del plat, i posteriorment, a la taula tornar a retrobar aquest plat amb el mateix vi com a beure. Així fem un maridatge, primer al plat, i després a la copa”.
La iniciativa de El Oasis, que contempla maridar cada dos mesos, aproximadament, un menú de tast amb els vins d’un celler, sempre Costers del Segre, va comptar amb el recolzament d’institucions, el sector de l’hostaleria i l’agroalimentari, que es van donar cita el darrer dijous en la presentació del cicle. Precisament la utilització preferencial dels productes de la terra és un altre valor afegit de la mostra gastronòmica. Així, les figues d’Alguaire, els productes de l’horta, els préssecs, la Pera de Lleida o la vedella ecològica del Pirineu es troben amb el vins Costers del Segre en aquest primer menú.
A la nit, el menú elaborat per Carmen Molina fou comentat per Tomàs Cusiné, que va fer de mestre de cerimònies presentant i comentant els seus vins Auzells, Vilosell i Geol a mesura que va desfilar per les taules: una crema de verdures de Lleida amb reducció d’Auzells; amanida de figues amb anxoves i ous amb vinagreta d’Auzells; bacallà a la lleidatana amb cebes confitades amb Vilosell; galta de vedella ecològica macerada i cuita amb Geol i guarnida amb préssec; i pera de Lleida amb Auzells. Aquest menú es pot desgustar al restaurant durant les properes setmanes per 39 euros, amb els vins inclosos. El Restaurante El Oasis ha abierto este mes de agosto un nuevo ciclo de cocina de “doble maridaje” denominado Cocina Triunfal de Bodega y que cuenta con Tomàs Cusiné como primera bodega invitada.
El objetivo del establecimiento, según explica Carmen Vidales, directora del restaurante, es “provocar un divertimento o juego gastronómico alrededor de un doble maridaje que viene determinado por la incorporación de un vino a la elaboración del plato, y posteriormente, a la mesa volver a reencontrar este plato con el mismo vino para beber. Así hacemos un maridaje, primero al plato, y después a la copa”.
La iniciativa del Oasis, que contempla maridar cada dos meses, aproximadamente, un menú de cata con los vinos de una bodega, siempre Costers del Segre, contó con el espaldarazo de instituciones, el sector de la hostelería y el agroalimentario, que se dieron cita el último jueves en la presentación del ciclo. Precisamente la utilización preferente de los productos de la tierra es otro valor añadido de la muestra gastronómica. Así, los higos de Alguaire, los productos de la huerta, los melocotones, la Pera de Lleida o la ternera ecológica del Pirineo se encuentran con los vinos Costers del Segre en este primer menú.
Por la noche, el menú elaborado por Carmen Molina fue comentado por Tomàs Cusiné, que hizo de maestro de ceremonias presentando y comentando sus vinos Auzells, Vilosell y Geol a medida que desfiló por las mesas: una crema de verduras de Lleida con reducción de Auzells; ensalada de higos con anchoas y huevos con vinagreta de Auzells; bacalao a la leridana con cebollas confitadas con Vilosell; mejilla de ternera ecológica macerada y cocida con Geol y decorada con melocotón; y pera de Lleida con Auzells. Este menú se puede desgustar en el restaurante durante las próximas semanas por 39 euros, con los vinos incluidos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats