Cal Peret, menú amb bona primera matèriaCal Peret, menú con buena materia prima

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Pilar Cejalvo (responsable de menjador) assegura que l’èxit del menú del dia de Cal Peret (Ctra. Vall d’Aran, km 1,8) és el bon ús de la matèria primera i l’elaboració de plats tradicionals amb el temps i paciència que requereixen els fogons.
Aurelio Boj (cuina) i Diego Martínez (menjador) són els professionals que donen servei cada dia a desenes de persones en aquest establiment de Balàfia.
Arròs negre, macarrons i espinacs amb mongetes són alguns dels clàssics primers plats de Cal Peret.
Entre els segons, podem trobar carns al forn o a la brasa, peus de porc amb salsa i, fins i tot, estofats i tripes. Els flams casolans, la mousse i les macedònies tanquen els postres. Tot per 10 euros, més IVA.Pilar Cejalvo (responsable de comedor) asegura que el éxito del menú del día de Cal Peret (Ctra. Valle de Aran, km 1,8) es el buen uso de la materia primera y la elaboración de platos tradicionales con el tiempo y paciencia que requieren los fogones.
Aurelio Boj (cocina) y Diego Martínez (comedor) son los profesionales que dan servicio cada día a decenas de personas en este establecimiento de Balàfia.
Arroz negro, macarrones y espinacas con judías son algunos de los clásicos primeros platos de Cal Peret.
Entre los segundos, podemos encontrar carnes en el horno o a la brasa, pies de cerdo con salsa y, incluso, estofados y tripes. Los flanes caseros, la mousse y las macedonias cierran los postres. Todo por 10 euros, más IVA.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats