Cuina catalana a la Masia Les GarriguesCocina catalana en la Masia Les Garrigues

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Cuina catalana tradicional i oferta casolana són les dues notes que defineixen el menú del dia que ofereix cada migdia feiner la Masia Les Garrigues (Ctra. Tarragona, km 67,7) de les Borges Blanques. Antonio Ribera (als fogons), Montse Viladegut (segona cuinera) i Antonio García (menjador) fan del servei de migdia una solució gastronòmica de diari saborosa i contundent. La paella, l’amanida catalana, l’escudella de la casa, el meló amb pernil o el gaspatxo són alguns dels primers plats.
Les mandonguilles de conill amb bolets, la llonganissa a la brasa amb mongetes, els caragols a la gourmanda i el bacallà gratinat són algunes de les especialitats que trobem als segons plats. Els gelats, la fruita i la rebosteria de la casa són alguns clàssics a l’hora de les postres. Tot per 8,50 euros amb el beure i l’IVA inclosos.Cocina catalana tradicional y oferta casera son las dos notas que definen el menú del día que ofrece cada mediodía laborable la Masía Las Garrigues (Ctra. Tarragona, km 67,7) de les Borges Blanques. Antonio Ribera (en los fogones), Montse Viladegut (segunda cocinera) y Antonio García (comedor) hacen del servicio de mediodía una solución gastronómica de diario sabrosa y contundente. La paella, la ensalada catalana, el escudella de la casa, el melón con jamón o el gazpacho son algunos de los primeros platos.
Las albóndigas de conejo con setas, la longaniza a la brasa con judías, los caracoles a la gourmanda y el bacalao gratinado son algunas de las especialidades que encontramos en los segundos platos. Los helados, la fruta y la repostería de la casa son algunos clásicos a la hora de los postres. Todo por 8,50 euros con la bebida y el IVA incluidos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats