Carns de primera al Condes de RibagorzaCarnes de primera en el Condes de Ribagorza

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

A Pont de Montañana, a la marge esquerra del Noguera Ribagorçana a peu de carretera N230, trobem l’Hostal Restaurant Condes de Ribagorza, un establiment on es pot degustar un menú diari amb carns a la brasa de primera qualitat: llom, llonganisa, conill, polllastre, corder…
La cuina del restaurant està dirigida per la mestressa de la casa, Glòria Serra; i la sala, per la seva filla, Cristina Cambray, i la Mariana Pavaloaiè.
Després del paté d’aperitiu acompanyat de pa torrat, de primer plat, el Condes de Ribargorza sempre ofereix verdura de temporada (purè de carabassó, bledes amb patata), pastes (macarrons i fideuà), amanides i sopa.
Les postres de la casa, el beure, el cafè i l’IVA estan inclosos en aquest servei de migdia que té un preu de 12,5 euros.En Pont de Montañana, en el margen izquierdo del Noguera Ribagorzana a pie de carretera N230, encontramos el Hostal Restaurante Condes de Ribagorza, un establecimiento donde se puede degustar un menú diario con carnes a la brasa de primera calidad: lomo, longaniza, conejo, pollo, cordero…
La cocina del restaurante está dirigida por la ama de la casa, Glòria Serra; y la sala, por su hija, Cristina Cambray, y Mariana Pavaloaiè.
Después del paté de aperitivo acompañado de pan tostado, de primer plato, el Condes de Ribargorza siempre ofrece verdura de temporada (puré de calabacín, acelgas con patata), pastas (macarrones y fideuá), ensaladas y sopa.
Los postres de la casa, la bebida, el café y el IVA están incluidos en este servicio de mediodía que tiene un precio de 12,5 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats