Bodegas Rioja Alta als maridatges de Neo ParcBodegas Rioja Alta en los maridajes de Neo Parc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Bodegas Rioja Alta SA (DO Rioja) i altres cellers del grup com Barón de Oña, (DO Rioja), Aster (DO Ribera de Duero) o Lagar de Cervera (DO Rias Baixas), van ser els protagonistes del darrer sopar de maridatge a Neo Parc aquest divendres dia 18 de setembre.
El xef Antoni Rúbies va obrir el sopar, després d’un “tastet de pa de coca”, amb una amanida de txangurro, amb gelée d’Albariño i fulles vegetals d’ostra (una herba amb un marcat gust de mar) per maridar amb l’Albariño Lagar de Cervera 2008. Unes mandonguilles de bacallà van casar amb el Viña Ardanza 2000, mentre que els medallons de vedella amb salsa de xocolata amb menta es van degustar amb l’Aster 2003, cent per cent ull de llebre. El granissat de Gin Tònic amb Raffles va servir per desgreixar una mica i va donar pas a un Barón de Oña 2004 que es va maridar amb una cuixa de cabrit confitada amb herbes provençals. Per postres, les trufes de xocolata calenta i mel es van acompanyar amb el Gran Reseva 904, collita de 1997, de La Rioja Alta i es va acabar amb un xupito d’aiguardent Viña Armentaria. Roman Alcázar, responsable de zona de La Rioja Alta SA, va comentar els vins protagonistes.Bodegas Rioja Alta SA (DO Rioja) y otras bodegas del grupo como Barón de Oña, (DO Rioja), Aster (DO Ribera de Duero) o Lagar de Cervera (DO Rias Baixas), fueron los protagonistas de la última cena de maridaje a Neo Parc este viernes día 18 de septiembre.
El chef Antoni Rúbies abrió la cena, después de un “tastet de pan de coca”, con una ensalada de txangurro, con gelée de Albariño y hojas vegetales de ostra (una hierba con un marcado gusto de mar) por maridar con el Albariño Lagar de Cervera 2008. Unas albóndigas de bacalao casaron con el Viña Ardanza 2000, mientras que los medallones de ternera con salsa de chocolate con menta se degustaron con la Aster 2003, cien por ciento ull de llebre. El granizado de Gin Tónic con Raffles sirvió para desengrasar un poco y dio a un Barón de Oña 2004 que se maridó con un muslo de cabrito confitado con hierbas provenzales. De postres, las trufas de chocolate caliente y miel se acompañaron con el Gran Reseva 904, cosecha de 1997, de La Rioja Alta y se acabó con un chupito de aguardiente Viña Armentaria. Roman Alcázar, responsable de zona de La Rioja Alta SA, comentó los vinos protagonistas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats