Slow Lleida, més gastronomia al Palau de VidreSlow Lleida, más gastronomía en el Palau de Vidre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Tres dies després de la fi del Congrés LQ, el Palau de Vidre de la Fira de Lleida tornarà a omplir-se de gastronomia de la mà d’ Slow Lleida –els propers dies 3 i 4 d’octubre. Amb l’Associació Slow Food Terres de Lleida i Fira de Lleida, com a organitzadors, Slow Lleida –Fira de promoció del consum ètic i ecològic– vol tractar l’alimentació com a eix de la nostra salut, i en aquest sentit han optat per l’eslògan “l’aliment, el teu medicament”.
Els tallers gastronòmics i les sessions de cuina en directe –a càrrec de cuiners com Mercè Camins (Casa Mercè de Fontdepou) dissabte a les 11.30 hores; o Enric Millà (El Dien de Vallfogona de Balaguer) diumenge a les 17.30 hores–; seran el plat fort d’unes jornades que també comptaran amb tallers, xerrades i degustacions.Tres días después del fin del Congreso LQ, el Palau de Vidre de la Fira de Lleida volverá a llenarse de gastronomía de la mano de Slow Lleida –los próximos días 3 y 4 de octubre. Con la Asociación Slow Food Tierras de Lleida y Fira de Lleida, como organizadores, Slow Lleida –Feria de promoción del consumo ético y ecológico– quiere tratar la alimentación como eje de nuestra salud, y en este sentido han optado por el eslogan “el alimento, tu medicamento”.
Los talleres gastronómicos y las sesiones de cocina en directo –a cargo de cocineros como Mercè Caminos (Casa Mercè de Fontdepou) sábado a las 11.30 horas; o Enric Millà (El Dien de Vallfogona de Balaguer) domingo a las 17.30 horas–; serán el plato fuerte de unas jornadas que también contarán con talleres, charlas y degustaciones.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats