Venda directa en la XVIII Mostra de Vins i Caves de CatalunyaVenta directa en la XVIII Muestra de Vinos y Cavas de Cataluña

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La XVIII Mostra de Vins i Caves de Catalunya al Moll de la Fusta de Barcelona tindrà lloc, aquesta setmana, entre els dies 24 i 27 de setembre. Una de les grans novetats d’aquesta nova edició serà “El Celler de la Mostra”, una botiga on els visitants podran trobar tots aquells productes que han pogut conèixer i degustar a la Mostra. D’aquesta manera, durant uns dies, els cellers presents a la Mostra tindran un punt de venda a Barcelona, en el marc de la fira.
La mostra, una de les fires populars de vins més consolidades , compta amb una gran afluència de públic, principalment barcelonins i turistes. L’any passat es van servir 120.000 degustacions de vins i caves i unes 150.000 persones van passar per la Mostra al llarg dels quatre dies. D’altra banda, es comptarà amb una sala de tast adreçada al públic assistent on s’organitzaran sessions de tast dirigides per l’equip d’enòlegs de l’INCAVI.
Durant la passada edició, més de 200 persones van poder seguir aquestes sessions i s’espera que, aquest any, amb un espai només destinat al tast, aquesta xifra incrementi, ja que es tracta d’una de les activitats més exitoses de la Mostra. També durant la Mostra es lliurarà el nou material promocional de la campanya “Catalunya, País de Grans Vins”, amb un cartell, un plànol i un llibret sobre les Denominacions d’Origen catalanes que es distribuirà a les fires de vins de Catalunya, així com a botigues especialitzades i restaurants del nostre país.La XVIII Muestra de Vinos y Cavas de Cataluña en el Moll de la Fusta de Barcelona tendrá lugar, esta semana, entre los días 24 y 27 de septiembre. Una de las grandes novedades de esta nueva edición será “El Celler de la Mostra”, una tienda donde los visitantes podrán encontrar todos aquellos productos que han podido conocer y degustar a la Muestra. De este modo, durante unos días, las bodegas presentes a la Muestra tendrán un punto de venta en Barcelona, en el marco de la feria.
La muestra, una de las ferias populares de vinos más consolidadas, cuenta con una gran afluencia de público, principalmente barceloneses y turistas. El año pasado se sirvieron 120.000 degustaciones de vinos y cavas y unas 150.000 personas pasaron por la Muestra a lo largo de los cuatro días. Por otro lado, se contará con una sala de cata dirigida al público asistente donde se organizarán sesiones de cata dirigidas por el equipo de enólogos del INCAVI.
Durante la pasada edición, más de 200 personas pudieron seguir estas sesiones y se espera que, este año, con un espacio sólo destinado a la cata, esta cifra incremente, puesto que se trata de una de las actividades más exitosas de la Muestra. También durante la Muestra se entregará el nuevo material promocional de la campaña “Cataluña, País de Grandes Vinos”, con un cartel, un plano y un libreto sobre las Denominaciones de Origen catalanas que se distribuirá a las ferias de vinos de Cataluña, así como en tiendas especializadas y restaurantes de nuestro país.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats