[:ca]Biblioteques amb DO dedica el febrer als vins Costers del Segre[:es]Bibliotecas con DO dedica febrero a los vinos Costers del Segre[:en]Libraries with DO devotes February to the Costers del Segre wines[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

160211dosegre

[:ca]Biblioteques amb DO arriba aquest 2016 a la seva quarta edició amb força i una consolidació que bé mereix felicitar els organitzadors. El mes de febrer serà el dedicat a les terres de Lleida i la DO Costers del Segre.

Les biblioteques Jaume Vila de Mollerussa, Maria Barbal de Tremp, Joan Duch de Juneda, Josep Finestres i Monsalvo de Cervera, Tirant lo Blanc de Belianes, Margarida de Montferrat de Balaguer i Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre són les set biblioteques que aquest mes de febrer promocionaran els vins de la DO Costers del Segre amb degustacions, presentacions, xerrades exposicions i altres actes.
L’Ajuntament de Mollerussa va presentar la passada setmana el seu programa que va començar el dijous, dia 4 de febrer, amb la presentació del llibre Els vins de Costers del Segre, amb Josep Ramon Ribé, Marc Trilla i Xavier Ayala, que va incloure un tast de vi Colors Negre de Cérvoles Celler.
La biblioteca de la capital del Pla d’Urgell acollirà avui, dijous 11 de febrer a les 20 hores, una Conversa entre professionals –amb Tomàs Cusiné (enòleg) i Quim Català (mestre cerveser)– amb un tast de vi Vilosell del celler Tomàs Cusiné i de cervesa Saüc de Cerveseria Matoll.
El dijous 18, també a les 8 del vespre, serà el torn per a la xerrada Llegir i escriure, amb l’escriptora i periodista Empar Moliner, amb un tast de Cara Nord Negre de Cara Nord Celler.
Un total de 49 biblioteques públiques dels diferents territoris de les 11 DO vinícoles de Catalunya acostaran aquest 2016 la cultura del vi amb la literatura, la música, la poesia, els contes, la gastronomia i les diverses manifestacions i llenguatges culturals a través d’una àmplia proposta de serveis d’informació i d’activitats per a tots els públics: aparadors culturals, conferències, passejades entre vinyes i lectures, exposicions, clubs de lectura, vermuts literaris, concursos, lectures dramatitzades, hores del conte, etc. Un programa divers i de qualitat en què, de gener a desembre, cada mes està dedicat a una regió vitivinícola a través de les biblioteques del seu territori.
Algunes biblioteques, com és el cas de la de Mollerussa, complementen la programació d’activitats amb la producció d’una edició limitada d’ampolles de vi, com a símbol identificatiu del projecte.
[:es]Bibliotecas con DO llega este 2016 a su cuarta edición con fuerza y ​​una consolidación que bien merece una felicitación a los organizadores. El mes de febrero estará dedicado a las tierras de Lleida y la DO Costers del Segre.

Las bibliotecas Jaume Vila de Mollerussa, Maria Barbal de Tremp, Joan Duch de Juneda, Josep Finestres y Monsalvo de Cervera, Tirante lo Blanc de Belianes, Margarita de Montferrat de Balaguer y Joan Maluquer Viladot de Artesa de Segre son las siete bibliotecas que este mes de febrero promocionarán los vinos de la DO Costers del Segre con degustaciones, presentaciones, charlas, exposiciones y otros actos.
El Ayuntamiento de Mollerussa presentó la pasada semana su programa que comenzó el jueves, día 4 de febrero, con la presentación del libro Los vinos de Costers del Segre, con Josep Ramon Ribé, Marc Trilla y Xavier Ayala, que incluyó una cata de vino Colores Negro de Cérvoles Celler.
La biblioteca de la capital del Pla d’Urgell acogerá hoy, jueves 11 de febrero a las 20 horas, una Conversación entre profesionales -con Tomàs Cusiné (enólogo) y Quim Catalán (maestro cervecero) -con una cata de vino Vilosell de la bodega Tomás Cusiné y de cerveza Saúco de Cervecería Matorral.
El jueves 18, también a las 8 de la tarde, será el turno para la charla Leer y escribir, con la escritora y periodista Empar Moliner, con una cata de Cara Norte Negro de Cara Nord Bodega.
Un total de 49 bibliotecas públicas de los diferentes territorios de las 11 DO vinícolas de Cataluña acercarán este 2016 la cultura del vino con la literatura, la música, la poesía, los cuentos, la gastronomía y las diversas manifestaciones y lenguajes culturales a través de una amplia propuesta de servicios de información y de actividades para todos los públicos: escaparates culturales, conferencias, paseos entre viñedos y lecturas, exposiciones, clubes de lectura, vermuts literarios, concursos, lecturas dramatizadas, horas del cuento, etc. Un programa diverso y de calidad en el que, de enero a diciembre, cada mes está dedicado a una región vitivinícola a través de las bibliotecas de su territorio.
Algunas bibliotecas, como es el caso de la de Mollerussa, complementan la programación de actividades con la producción de una edición limitada de botellas de vino, como símbolo identificativo del proyecto.[:en]Libraries Jaume Vila in Mollerussa, Maria Barbal in Tremp, Joan Duch in Juneda, Josep Finestres in Cervera, Tirant lo Blanc in Belianes, Margarida de Montferrat in Balaguer and Juan Maluquer in Artesa de Segre are the seven libraries this February will promote the wines of the Costers del Segre with tastings, presentations, conferences, exhibitions and other events.
Mollerussa City Council presented its program last week which began on February 4, with the presentation of the book Wines of Costers del Segre with Josep Ramon Ribé, Marc Trilla and Xavier Ayala, which included a wine tasting form the Cérvoles winery.
The library of the capital of Pla d’Urgell region will host today, Thursday 11 February at 8 pm, a conversation among professionals, with Tomàs Cusiné (winemaker) and Quim Català (brewmaster) -a wine tasting of Vilosell winery by Tomàs Cusiné and a tasting of bear of brewery Matoll.
On Thursday 18th, also at 8 pm, it will be the turn of the lecture Read and write with the writer and journalist Empar Moliner, with a taste of Cara Nord Negre of Cara Nord winery.
49 public libraries from 11 different regions of Catalonia will approach this 2016 the wine culture to literature, music, poetry, stories, food and various cultural manifestations and languages ​​through a wide selection of information services and activities for everyone: cultural workshops, conferences, walks through the vineyards and readings, exhibitions, vermouth literary contests, staged readings, story hours, etc. A diverse and quality program that, from January to December, every month is dedicated to a wine region through its territory libraries.
Some libraries, such as the one in Mollerussa, complement the program of activities with the production of a limited edition of wine bottles as a symbol to identify the project.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats