Baixa participació lleidatana al Fòrum Grastronòmic de GironaBaja participación leridana en el Foro Gastronómico de Girona

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural participa en el Fòrum Gastronòmic de Girona, que se celebra des del passat diumenge, dia 20 de febrer, fins dimecres, dia 23. D’entre més de vint empreses catalanes, els olis de la Cooperativa de Bovera i els vinagres Castell de Gardeny de Mollerussa són les úniques marques lleidatanes que participen en la promoció.
Pel que fa als vins, no hi ha cap celler de Lleida que acompanyi la Generalitat en aquest espai. Sempre, segons la llista facilitada pel mateix Departament.
L’objectiu d’aquesta actuació és la difusió i la promoció de les produccions alimentàries amb distintiu de qualitat així com dels productes de proximitat entre el públic visitant del Fòrum Gastronòmic de Girona, tant consumidor final com professionals de la gastronomia. Per això, s’han organitzat dos espais, un al Mercat del Vi i un altre en la zona Productes del Territori, amb participació d’empreses agroalimentàries.
Tant la Cooperativa de Bovera com Castell de Gardeny es promocionen amb un estand propi dins del paraigua de Prodeca i ofereixen tastets al públic de la fira.
D’altra banda, es poden “tastar” diferents cellers de Lleida fora de l’espai institucional, amb els estands de grups o distribuïdors.
Diversos professionals lleidatans de l’hostaleria han aprofitat el Fòrum per actualitzar contactes i conèixer novetats.El Departamento de Agricultura, Ganadería, Pesca, Alimentación y Medio Natural participa en el Foro Gastronómico de Girona, que se celebra desde el pasado domingo, día 20 de febrero, hasta el miércoles, día 23. De entre más de veinte empresas catalanas, los aceites de la Cooperativa de Bovera y los vinagres Castell de Gardeny de Mollerussa son las únicas marcas leridanas que participan en la promoción.
En cuanto a los vinos, no hay ninguna bodega de Lleida que acompañe a la Generalitat en este espacio. Siempre, según la lista facilitada por el propio Departamento.
El objetivo de esta actuación es la difusión y la promoción de las producciones alimentarias con distintivo de calidad así como los productos de proximidad entre el público visitante del Fórum Gastronómico de Girona, tanto consumidor final como profesionales de la gastronomía. Por ello, se han organizado dos espacios, uno en el Mercado del Vino y otro en la zona Productos del Territorio, con participación de empresas agroalimentarias.
Tanto la Cooperativa de Bovera como Castillo de Gardeny se promocionan con un stand propio dentro del paraguas de Prodeca y ofrecen degustaciones al público de la feria.
Por otro lado, se pueden “probar” diferentes bodegas de Lleida fuera del espacio institucional, con los stands de grupos o distribuidores.
Varios profesionales leridanos de la hostelería han aprovechado el Foro para actualizar contactos y conocer novedades.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats