Amics del Bacallà dóna suport a l’Escola d’HoteleriaAmics del Bacallà apoya a la Escuela de Hostelería

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Associació Gastronòmica Amics del Bacallà va donar suport un any més, el passat dijous 22 de maig, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida amb l’entrega de diplomes a alumnes de cuina i sala. La trobada va comptar amb un dinar de tast en el qual els joves futurs restauradors, cuiners o cambrers van demostrar la seva preparació davant el producte de culte de l’entitat lleidatana: el bacallà.
Cucurutxo de bacallà, empedrat de bacallà, amanida de primavera de bacallà, ravioli de bacallà i ceps, bacallà amb catxipanda i mar i muntanya van ser les especialitats de bacallà que els alumnes de l’escola van elaborar per la trobada dels gastrònoms lleidatans. Per tancar l’àpat, bunyols dolços de bacallà amb aire de mel; i mató, sangria i maduixes.
La Asociación Gastronómica Amics del Bacallà apoyó un año más, el pasado jueves 22 de mayo, a la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida con la entrega de diplomas a los alumnos de cocina y sala. El acto contó con una comida de cata en la que los futuros jóvenes restauradores, cocineros o camareros demostraron su preparación ante el producto de culto de la entidad leridana: el bacalao.
Cucurucho de bacalao, empedrado de bacalao, ensalada de primavera de bacalao, ravioli de bacalao y setas, bacalao con catxipanda y mar y montaña fueron las especialidades de bacalao que los alumnos de la escuela elaboraron para el encuentro de los gastrónomos leridanos. Para cerrar la comida, buñuelos dulces de bacalao con aire de miel; y requesón, sangría y fresas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats