Sent Soví i Llibre de Coch inspiren La Cuina dels Hereus a la Seu VellaSent Soví y Libro de Coch inspiran La Cuina dels Hereus en la Seu Vella

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

La Cuina dels Hereus, sota el nom de Sent Soví i Coch: històries de la cuina medieval a la Seu Vella de Lleida, va celebrar el passat diumenge 18 de maig, la segona jornada d’aquest cicle de gastronomia i patrimoni amb un dinar inspirat en els llibres del Sent Soví i el de Coch.
El gerent del consorci del Turó de la Seu Vella, Pep Tort, va guiar i comentar la visita al monument amb la que es va obrir l’activitat. Una vegada finalitzada la ruta, que va incloure el Castell del Rei-La Suda i la Seu Vella, la trentena de participants en l’activitat van poder degustar un menú que va comptar amb dos aperitius inspirats en la Porrada, i les Sardines especiades. El menú, dissenyat i coordinat pel xef Mateu Blanch (Caparrós Celebracions) i el periodista Rafa Gimena (Como Pomona), va comptar amb la participació d’Alex Salevic (It, drink and eat), i va seguir amb Albergínies amb menjar blanc, com a entrant. La Panade d’aus i l’Esturió en cassola van ser les receptes clàssiques que van inspirar els plats principals; mentre que la Genestrada va cloure el banquet. Els vins de Vinya Els Vilars, de la DO Costers del Segre, van maridar els plats.
El Turó de la Seu Vella i el Museu de Lleida són els espais on es desenvolupa La Cuina dels Hereus, un programa gastrocultural organitzat per Como Pomona.
La Cuina dels Hereus, bajo el nombre de Sent Soví y Coch: historias de la cocina medieval en la Seu Vella de Lleida, celebró el pasado domingo, 18 de mayo, la segunda jornada de este ciclo de gastronomía y patrimonio con una comida inspirada en los libros del Sent Soví y el de Coch.
El gerente del consorcio del Turó de la Seu Vella, Pep Tort, guió y comentó la visita al monumento con la que se abrió la actividad. Una vez finalizada la ruta, que incluyó el Castillo del Rey- La Suda y la Seu Vella, la treintena de participantes de la actividad pudieron degustar un menú que contó con dos aperitivos inspirados en la porrada, y las Sardinas especiadas . El menú, diseñado y coordinado por el chef Mateu Blanch (Caparrós Celebraciones) y el periodista Rafa Gimena (Como Pomona ), contó con la participación de Alex Salevic (It, drink and eat), y siguió con Berenjenas con manjar blanco, como entrante. La Panade de aves y el Esturión en cazuela fueron las recetas clásicas que inspiraron a los platos principales; mientras que la Genestrada cerró el banquete. Los vinos de Viña Els Vilars, de la DO Costers del Segre, van maridar los platos.
El Turó de la Seu Vella y el Museo de Lleida son los espacios donde se desarrolla La Cuina dels Hereus, un programa gastrocultural organizado por Como Pomona.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats