Amanida d’escamarlans amb miniverduretes, xips de carxofa i vinagreta de compota de peraEnsalada de cigalas con miniverduritas, chips de alcachofa y vinagreta de compota de pera

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients per a 4 persones: 16 escamarlans, 8 pastanagues baby, 20 unitats de tirabecs, 4 carxofes, 100g de brots de bròquil, 8 espàrrecs, 8 unitats de cherry, 100g de bouquet d’enciams tipus mesclum, una mica de cerfull, unes branques de cibulet. Per a la vinagreta 150cl de cava, 25cl de vinagre de cava, 50cl, d’oli d’oliva verge, 25g de pell de carabassó picada, sal i pebre. Per a la compota 300g de pera blanquilla, 100g de sucre, 25g de mantega, un polsim de pebre, un polsim de sal.

Preparació: Tallem les carxofes molt primes i les fregim. Després bullim les verdures “al dente” i les reservem. Elaborem la compota i fem la vinagreta barrejant els ingredients amb una vareta. Saltem els escamarlans juntament amb les verduretes. Per emplatar: Posem el bouquet d’enciams al plat amb una anella i col·loquem de forma cromàtica les verdures i els escamarlans. Afegim la vinagreta per damunt i ho decorem amb les xips de carxofa, el cerfull, el cibulet i el cherry.

Recepta elaborada per:

Restaurant Carballeira
Ctra. Saragossa. Antiga N-II km. 457,5
Tel. 973 272 728. 25194 Lleida
www.carballeira.netIngredientes para 4 personas: 16 cigalas, 8 zanahorias baby, 20 unidades de tirabeques, 4 alcachofas, 100g de brotes de brécol, 8 espárragos, 8 unidades de cherry, 100g de bouquet de lechugas tipos mesclum, un poco de perifolio, unas ramas de cebollino. Para la vinagreta 150cl de cava, 25cl de vinagre de cava, 50cl, de aceite de oliva virgen, 25g de piel de calabacín picada, sal y pimienta. Para la compota 300g de pera blanquilla, 100g de azúcar, 25g de mantequilla, una pizca de pimienta, una pizca de sal.

Preparación: Cortamos las alcachofas muy delgadas y las freímos. Después hervimos las verduras “al dente” y las reservamos. Elaboramos la compota y hacemos la vinagreta mezclando los ingredientes con una varilla. Salteamos las cigalas junto con las verduritas. Para emplatar: Ponemos el bouquet de lechugas al plato con una anilla y colocamos de forma cromática las verduras y las cigalas. Añadimos la vinagreta por encima y lo decoramos con las chips de alcachofa, el perifolio, el cebollino y el cherry.

Receta elaborada por:

Restaurante Carballeira
Ctra. Saragossa. Antigua N-II km. 457,5
Tel. 973 272 728. 25194 Lleida
www.carballeira.net

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats