Sopa de xocolata blanca amb figues, pera i festucsSopa de chocolate blanco con higos, pera y pistachos

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients per a 1 persona: 25g xocolata blanca, 20g llet sencera, 45g de nata 12%, 1 iogurt natural, 20g de melmelada de figues, 7g de sucre, 25g de pera, 7 festucs, 1 got de xupito.

Preparació: Posem a bullir la llet sencera i també la nata. A continuació desfem la xocolata blanca i l’afegim a la llet i la nata que hem bullit prèviament. Després ho deixem refredar.
Per emplatar: Col·loquem un fons de melmelada de figues al plat. Tirem la sopa de xocolata blanca i afegim uns trocets de pera per damunt. Finalment, posem una mica de festuc mòlt per sobre.

Recepta elaborada per:

Restaurant Insòlit-Hotel AC
C/Unió, 8
Tel. 973 283 910. 25002 Lleida.
www.ac-hotels.comIngredientes para 1 persona: 25g chocolate blanco, 20g leche entera, 45g de nata 12%, 1 yogur natural, 20g de mermelada de higos, 7g de azúcar, 25g de pera, 7 pistachos, 1 vaso de chupito.

Preparación: Ponemos a hervir la leche entera y también la nata. A continuación deshacemos el chocolate blanco y lo añadimos a la leche y la nata que hemos hervido previamente. Después lo dejamos enfriar.
Para emplatar: Colocamos un fondo de mermelada de higos al plato. Echamos la sopa de chocolate blanco y añadimos unos trocitos de pera por encima. Finalmente, ponemos un poco de pistacho molido por encima.

Receta elaborada por:

Restaurant Insòlit-Hotel AC
C/Unió, 8
Tel. 973 283 910. 25002 Lleida.
www.ac-hotels.com

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats