42.000 persones viuen el Vijazz de Vilafranca42.000 personas viven el Vijazz de Vilafranca

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Més de 42.000 persones van viure el Caixa Penedès Vijazz el passat cap de setmana, del dia 2 al 4 de juliol, bé tastant alguna de les més de 300 referències a la Fira de vins i caves del Penedès o escoltant algun dels concerts de jazz gratuïts celebrats a la plaça Jaume I.
En un gran ambient de vins, música i cultura, Vilafranca era plena de persones passejant amb la copa de la trobada. Persones procedents d’arreu de Catalunya, d’Espanya i, cada any amb major nombre, d’estrangers de la comunitat europea i internacionals. Hotelers i restauradors van posar el rètol de complrt aquests dies de fira.Más de 42.000 personas vivieron el Caixa Penedès Vijazz el pasado fin de semana, del día 2 al 4 de julio, bien probando alguna de las más de 300 referencias a la Feria de vinos y cavas del Penedès o escuchando alguno de los conciertos de jazz gratuitos celebrados a la plaza Jaume I.
En un gran ambiente de vinos, música y cultura, Vilafranca estava llena de personas paseando con la copa del encuentro. Personas procedentes de toda Cataluña, de España y, cada año con mayor número, de extranjeros de la comunidad europea e internacionales. Hoteleros y restauradores pusieron el letrero de completo estos días de feria.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats