Torna la Mostra Gastronòmica del Festival del Vi de SomontanoVuelve la Muestra Gastronómica del Festival del Vino de Somontano

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Festival del Vi de Somontano 2010, una de les cites enoturísticas més rellevants d’Espanya que en la seva onzena edició comptarà amb la presència de David Bisbal, El Barrio, El Sueño de Morfeo i Nino Bravo “El Musical”, se celebrarà entre els dies 5 i 8 d’agost. Abans dels concerts, tal i com és habitual, es podrà gaudir de la Mostra Gastronòmica.
Dins del marc del Festival i paral·lelament al desenvolupament dels concerts, laDenominació d’Origen Somontano organitza, un any més, la Mostra Gastronòmica del Somontano amb la participació dels restaurants més coneguts i de major prestigi de la zona de producció de la Denominació i altres entitats de categoria relacionades amb el sector agroalimentari.
La mostra es tornarà a situar al Camp dels Escolapis de Barbastro, un entorn obert i habilitat amb exquisit estil i detall en les proximitats del Complex de Sant Julià i Santa Lucía.
L’amplitud d’aquest espai a l’aire lliure permet acomodar un gran nombre de persones perquè puguin gaudir de la degustació d’exquisides tapes acompanyades dels vins de la D.O. Somontano.
La Mostra Gastronòmica s’obrirà al públic a partir de les nou de la nit i el preu de l’abonament amb 4 tiquets de degustació serà de 5 euros.
Aquesta nova edició de la Mostra Gastronòmica constarà de nou amb espais ja clàssics en la història del Festival gràcies al seu èxit anterior: és el cas de la Ruta del Vi Somontano que oferirà tot tipus d’informació i activitats proposades des dels establiments acollits a aquest producte turístic. De cara als més petits, la Mostra també manté el servei de ludoteca infantil ofert en les anteriors edicions en el qual es realitzaran nombrosos tallers i activitats perquè els nens gaudeixin i juguin mentre els adults degusten les millors tapes i grans vins.
El Festival del Vino de Somontano 2010, una de las citas enoturísticas más relevantes de España que en su undécima edición contará con la presencia de David Bisbal, El Barrio, El Sueño de Morfeo y Nino Bravo “El Musical”, se celebrará entre los días 5 y 8 de agosto. Antes de los conciertos, tal y cómo es habitual, se podrá disfrutar de la Muestra Gastronómica.
Dentro del marco del Festival y paralelamente al desarrollo de los conciertos, la Denominación de Origen Somontano organiza, un año más, la Muestra Gastronómica del Somontano con la participación de los restaurantes más conocidos y de mayor prestigio de la zona de producción de la Denominación y otras entidades de categoría relacionadas con el sector agroalimentario.
La muestra se volverá a situar al Campo de los Escolapios de Barbastro, un entorno abierto y habilitado con exquisito estilo y detalle en las proximidades del Complejo de Santo Juliano y Santa Lucía.
La amplitud de este espacio al aire libre permite acomodar un gran número de personas porque puedan disfrutar de la degustación de exquisitas tapas acompañadas de los vinos de la D.O. Somontano.
La Muestra Gastronómica se abrirá al público a partir de las nueve de la noche y el precio del abono con 4 tickets de degustación será de 5 euros.
Esta nueva edición de la Muestra Gastronómica constará de nuevo con espacios ya clásicos en la historia del Festival gracias a su éxito anterior: es el caso de la Ruta del Vino Somontano que ofrecerá todo tipo de información y actividades propuestas desde los establecimientos acogidos a este producto turístico. De cara a los más pequeños, la Muestra también mantiene el servicio de ludoteca infantil ofrecido en las anteriores ediciones en el cual se realizarán numerosos talleres y actividades para que los niños disfruten y jueguen mientras los adultos degustan las mejores tapas y grandes vinos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats