Gastrotur, nova cita gastronòmica a la ciutat de GranadaGastrotur, nueva cita gastronómica en la ciudad de Granada

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Fira de Mostres de la Armilla (Fermasa), a Granada, acull per primera vegada una fira de turisme i gastronomia sota el nom de Gastrotur. El certamen, que tindrà lloc del 17 al 20 de novembre, serà, durant quatre dies, la gran cita del sector agroalimentari i turístic. L’organització preveu que acudeixin a la cita 30.000 visitants professionals.
Gastrotur neix amb la filosofia de convertir-se en punt de trobada entre fabricants, consumidors de productes d’alimentació, i, per descomptat, els principals prescriptors d’aquest sector incloent cuiners i gastrònoms, que fan una gran tasca de difusió de la pluralitat i bondats dels nostres productes autòctons.
Quant a la gastronomia, un dels principals objectius de Gastrotur és concentrar en un mateix certamen les diverses i noves tècniques d’elaboració de productes alimentaris, a través de xerrades, trobades, taules rodones, exhibicions, etc.
Tot això dins d’una gran exposició comercial del sector.La Feria de Muestras de la Armilla (Fermasa), en Granada, acoge por primera vez una feria de turismo y gastronomía bajo el nombre de Gastrotur. El certamen, que tendrá lugar del 17 al 20 de noviembre, será, durante cuatro días, la gran cita del sector agroalimentario y turístico. La organización prevé que acudan a la cita 30.000 visitantes profesionales.
Gastrotur nace con la filosofía de convertirse en punto de encuentro entre fabricantes, consumidores de productos de alimentación, y, por supuesto, los principales prescriptores de este sector incluyendo cocineros y gastrónomos, que hacen una gran tarea de difusión de la pluralidad y bondades de nuestros productos autóctonos.
En cuanto a la gastronomía, uno de los principales objetivos de Gastrotur es concentrar en un mismo certamen las diversas y nuevas técnicas de elaboración de productos alimentarios, a través de charlas, encuentros, mesas redondas, exhibiciones, etc.
Todo esto dentro de una gran exposición comercial del sector.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats