10.000 persones visiten el XVI Túnel del Vi10.000 personas visitan el XVI Túnel del Vino

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El XVI Túnel del Vi del Saló de Gourmets, que es va celebrar a Madrid entre els dies 11 i 14 d’abril, va rebre la visita d’unes 10.000 persones atretes per les més de 180 etiquetes procedents dels 138 cellers participants. El Túnel del Vi es consolida com un espai vinícola adequat per poder tastar els millors vins d’Espanya –seleccionats de la Guia de Vins Gourmets 2011– i intercanviar coneixements enològics amb els professionals qualificats que ho atenen.
D’altra banda, al Fòrum del Vi es van celebrar diferents tastos de vins i espirituosos dirigits i comentats pels expositors a les dues Sales de Tast habilitades per l’Organització.El XVI Túnel del Vino del Salón de Gourmets, que se celebró en Madrid entre los días 11 y 14 de abril, recibió la visita de unas 10.000 personas atraídas por las más de 180 etiquetas procedentes de los 138 bodegas participantes. El Túnel del Vino se consolida como un espacio vinícola adecuado para poder degustar los mejores vinos de España-seleccionados de la Guía de Vinos Gourmets 2011 – e intercambiar conocimientos enológicos con los profesionales cualificados que lo atienden.
Por otra parte, el Foro del Vino se celebraron diferentes catas de vinos y espirituosos dirigidos y comentados por los expositores en las dos Salas de Cata habilitadas por la Organización.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats