“Com fet a casa”, un llibre per a menjar sa sense perdre el temps“Com fet a casa”, un libro para comer sano sin perder el tiempo

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

“Com fet a casa”, d’Ada Parellada és un nou llibre de cuina pensat per a tots els qui volen menjar sa sense dedicar-hi molt de temps a la cuina.

L’autora fa un recorregut per aquells productes de qualitat, ja preparats, que ajuden en la cuina de cada dia i amb els quals s’aconsegueix estalviar temps i, a la vegada, descobrir totes les possibilitats de la indústria alimentària.
Tal i com explica l’editor en la promoció del llibre, amb els consells d’aquest llibre “aprendràs a menjar bé i a cuidar-te, ja que hi descobriràs menús equilibrats i variats per a cada dia, plens d’imaginació, amb els quals aconseguiràs magnífics resultats amb el mínim esforç. Si cuinar no és el teu fort, ja no és excusa per no menjar bé. Si vols, ja pots llepar-te els dits sense invertir hores davant dels fogons; però, sobretot, gaudiràs d’una cuina agradable i molt saborosa”.
Ada Parellada va néixer a Granollers un dia de febrer del 1967, a la Fonda Europa –un establiment que pertany a la seva família des del 1714. Va créixer entre olles fins que, als vint-i-cinc anys, es va comprar les seves pròpies cassoles i va obrir Semproniana, el seu restaurant, al centre de Barcelona.
Ara, passa el seu temps entre els seus tres establiments –Semproniana, Petra i Pla dels Àngels– i els cursos i tallers de cuina que imparteix arreu.“Com fet a casa” (Como hecho en casa), de Ada Parellada es un nuevo libro de cocina pensado para todos quienes quieren comer sano sin dedicar mucho tiempo a la cocina.

La autora hace un recorrido por aquellos productos de calidad, ya preparados, que ayudan en la cocina de cada día y con los cuales se consigue ahorrar tiempo y, a la vez, descubrir todas las posibilidades de la industria alimentaria.
Tal y como explica el editor en la promoción del libro, con los consejos de este libro “aprenderás a comer bien y a cuidarte, puesto que descubrirás menús equilibrados y variados para cada día, llenos de imaginación, con los cuales conseguirás magníficos resultados con el mínimo esfuerzo. Si cocinar no es tu fuerte, ya no es excusa para no comer bien. Si quieres, ya puedes lamerte los dedos sin invertir horas ante los fogones; pero, sobre todo, disfrutarás de una cocina agradable y muy sabrosa”.
Ada Parellada nació en Granollers un día de febrero del 1967, en la Fonda Europa –un establecimiento que pertenece a su familia desde el 1714. Creció entre ollas hasta que, a los veinticinco años, se compró sus propias cazuelas y abrió Semproniana, su restaurante, en el centro de Barcelona.
Ahora, pasa su tiempo entre sus tres establecimientos –Semproniana, Petra y Pla dels Àngels– y los cursos y talleres de cocina que imparte por todas partes.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats