Cocina Futuro dedica el seu número 100 a Ferran Adrià i El BulliCocina Futuro dedica su número 100 a Ferran Adrià y El Bulli

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La publicació especialitzada en gastronomia i restauració Cocina Futuro, que edita Gaspar Rey i dirigeix Daniela Cenis, ha fet aquest passat mes de desembre 10 anys i ho ha celebrat amb un número 100 dedicat a Ferran Adrià.
Cocina Futuro, des que va començar a caminar l’any 1999, ha estat un exemple de pont entre totes les àrees de la gastronomia. Sense cap complexe, Cocina Futuro va ser de les primeres, per no dir la pionera, en parlar de cuina i de quarta i cinquena gamma. Així mateix ha apropat durant tots aquests anys la indústria agroalimentària a les cuines centrals, el càtering i els grans restaurants gastronòmics. Així mateix, també ha reflexionat sobre els restaurants com a models de negocis.
Felicitats!La publicación especializada en gastronomía y restauración Cocina Futuro, que edita Gaspar Rey y dirige Daniela Cenis, ha hecho este pasado mes de diciembre 10 años y lo ha celebrado con un número 100 dedicado a Ferran Adrià.
Cocina Futuro, desde que empezó a andar en 1999, ha sido un ejemplo de puente entre todas las áreas de la gastronomía. Sin ningún complejo, Cocina Futuro fue de las primeras, por no decir la pionera, al hablar de cocina y de cuarta y quinta gama. Así mismo ha acercado durante todos estos años la industria agroalimentaria a las cocinas centrales, el catering y los grandes restaurantes gastronómicos. Así mismo, también ha reflexionado sobre los restaurantes como modelos de negocios.
Felicidades!

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats