Inauguració a Mas Blanch i Jové el 6 de juliol

La família Jové Balasch del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles (DO Costers del Segre, subzona Garrigues) renova el seu compromís amb la promoció de l’art al voltant del vi i ho fa incorporant a la Vinya dels Artistes l’obra “La Huella” de l’artista plàstica Eva Lootz.

El muntatge comptarà amb la tradicional vetllada festiva i cultural d’inauguració, el dissabte, dia 6 de juliol, a partir de les 19.00 hores.

Per aquest dia de presentació en societat i amb el lema “Una huella habla de la presencia de lo ausente”, els organitzadors han previst iniciar el programa de la trobada amb una copa de benvinguda. Així, l’acte formal d’inauguració de ”La Huella”, està previst per a les 20.30 ; un concert en solitari del percussionista Luís Tabuenca, a les 21 hores; i un sopar a la fresca maridat amb els vins Saó en mig de la Vinya dels Artistes.

Tot i que la família Jové Balasch convida a centenars de periodistes, artistes, autoritats, amics i persones del sector del vi i la cultura, el públic en general també pot assistir reservant-se una plaça a la festa, abans del dia 16 de juny, a un preu de 80 euros.

Premi Nacional d’Arts Plàstiques el 1994, Eva Lootz, nascuda a Vienna el 1940, està nacionalitzada a Espanya i resideix a Madrid des del 1967. Tot i destacar per la seva obra escultòrica, Lootz també es desenvolupa en altres manifestacions com les instal·lacions, el vídeo i la fotografia o el dibuix.

Concert del cor noruec Os Kammerkor

D’altra banda, el diumenge vinent, dia 16 de juny a les 12 hores el cor noruec Os Kammerkor farà un concert a la sala de bótes de Mas Blanch i Jové en la seva gira per Catalunya. El concert al celler Mas Blanch i Jové serà gratuït i, una hora abans, a les 11 hores hi haurà una sessió de portes obertes per poder visitar el celler i degustar els olis de Molí del Set, amb pans i xocolata.