Sota el lema ‘(Re)pensar la gastronomia’, el Fòrum Gastronòmic Barcelona, impulsat per la seva aliança amb Fira de Barcelona, reunirà els grans xefs, que compartiran protagonisme amb petits productors i grans companyies en un esdeveniment a Barcelona del 18 al 20 de novembre del 2019. El certamen, que abordarà la gastronomia i el foodservice des de tots els àmbits, fomentarà el debat i la innovació en el Fòrum Lab.

Carme Ruscalleda, Raül Balam (Moments), Paco Pérez (Enoteca), Jordi Cruz (Àbac), Enrique Valentí (Marea Alta), Artur Martínez (Aürt), Carles Tejedor (BeSo) i Oliver Peña (Enigma) són alguns dels cuiners que ja han confirmat la seva presència en un saló que, amb l’objectiu de ‘(Re)pensar la gastronomia’, espera convertir-se en un espai per a la reflexió i innovació gastronòmiques, que reuneixi de forma transversal a tots els agents del sector.

El codirector del Fòrum, Pep Palau, assenyala que “creiem que estem en un moment que convida a la reflexió i la introspecció, després de molts anys de creixement i progressió trepidants, amb un ritme frenètic de novetats tecnològiques i un model de creativitat incessant –tot això derivat, entre altres coses, de l’herència d’El Bulli”–. Per tant, volem oferir l’oportunitat de parar i analitzar el moment que viu la gastronomia actual amb tots els seus protagonistes”.