Amb tast dels vins ecològics del celler de la Pobla de Cérvoles, aquest dissabte, dia 7 de setembre a partir de les 17.30 hores

El celler Mas Balnch i jové acollirà aquest dissabte, dia 7 de setembre la presentació del llibre “Pas a Pas” en una activitat de caràcter gratuït que inclou un tast dels vins ecològics d’aquest celler de la subzona Garrigues de la DO Costers del Segre. Mas Blanch i Jové obrirà les seves portes a partir de les 17.30 hores pels participants que vulguin gaudir d’una passejada per la Vinya de les Artistes. La degustació de vins està prevista a les 18.30 hores; i la presentació del llibre i posterior recital poètic, a partir de les 19 hores.

Un total de 31 escriptors de la comarca han creat ‘Pas a pas’, un “llibre de les Garrigues i per les Garrigues”, on els seus autors i autores plasmen la seva poesia, narracions curtes o els seus estudis dins del marc de cada municipi amb diversitat d’estil, ja que està creat per diverses persones.

Cada treball, “il·lustrat des d’una concepció i visió que entra en el món espiritual”, ofereix “una visió molt diferent de la comarca que a ningú deixarà indiferent”, tal com explica la seva coordinadora, Anna Rufié. ‘Pas a pas’, quadern de lletres i bancals de les Garrigues, és un llibre que surt amb la idea original, il·lustracions i edició de Daniel Albors Sellés.