El vi Alto Siós 2015, vi referència del celler lleidatà Costers del Sió (DO Costers del Segre -subzona Artesa) ha estat un dels cinc vins espanyols elaborats amb raïm Syrah que han estat mereixedors de medalla a la darrera edició del concurs internacional Syrah du Monde. Així la 13a edició d’aquesta competició internacional, celebrada al Castell d’Ampuis (França), ha premiat amb medalla de plata el vi Alto Siós 2015 d’aquest celler de Balaguer.

El jurat format per 100 membres experts va tastar, durant dos dies, 309 mostres procedents de 25 països, amb un rigorós protocol de tast a cegues.

El concurs està organitzat per Foro Oenologie i compta amb un equip de professionals amb més de quinze anys d’experiència. Les consignes d’aquest concurs són la diversitat i la qualitat.

ALTO SIÓS 2015

Alto Siós és un vi negre elaborat amb la varietat syrah, considerat per molts el vi emblema del celler. Una mostra de la cura i la dedicació amb la qual es treballen les vinyes al llarg de l’any i fruit de la selecció dels millors gotims.