XXII Saló Internacional del Club de GourmetsXXII Salón Internacional del Club de Gourmets

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els pavellons de Cristall, Telefònica Madrid Arena i Satèl·lit del Recinte Ferial de la Casa de Camp de Madrid són l’escenari, des d’ahir dilluns, de la major exhibició d’aliments i begudes de qualitat ocupant 17.000 metres quadrats nets d’exposició, el XXII Saló Internacional del Club de Gourmets.
Olis, fumats i salums, conserves càrnies, de peix i vegetals, foie-gras i derivats de l’ànec i l’oca, pernils, xarcuteria, lactis i derivats, llegums i pastes, mels i confitures, pastisseria i xocolateria, plats preparats, productes frescos, formatges, salses, vinagres i espècies, aiguardents i licors, caves i champagnes, vins de totes les denominacions d’origen, a més de productes editorials, accessoris i parament.
Més de 40.000 productes en exhibició –de la mà de 1.300 expositors– tant espanyols com estrangers, concentrats en un Saló exclusivament per a professionals que espera depassar la xifra de 69.000 visitants. Polònia és el país convidat en aquesta edició. Sota la seva bandera s’acullen una gran varietat de productes d’alta gamma procedents de l’emergent indústria agroalimentària polonesa.
Entre les activitats paral·leres se celebrarà el XI Campionat d’Espanya de Cuiners, Bocuse d’Or, el guanyador de la qual representarà Espanya en el Concurs Mundial de Cuina. Bocuse d’Or és una de les activitats que desperta el màxim interès. En el transcurs del Campionat es presentarà oficialment el citat Concurs Mundial Bocuse d’Or.
El XV Concurs de Talladors de Pernil; el lliurament de premis de la Guia de Vins Gourmets i Gourmetour, Guia Gastronòmica i Turística d’Espanya; el Concurs d’obridors d’Ostres; l’espectacle ofert per gentilesa de Peixateries Coruñesas, el Ronqueo (especejament) d’una tonyina de més de 300kg… són algunes de les activitats que també tindran lloc en l’àmbit del Saló de Gourmets.Los pabellones de Cristal, Telefónica Madrid Arena y Satélite del Recinto Ferial de la Casa de Campo de Madrid son el escenario, desde ayer lunes, de la mayor exhibición de alimentos y bebidas de calidad ocupando 17.000 metros cuadrados netos de exposición, el XXII Salón Internacional del Club de Gourmets.
Aceites, fumados, conservas cárnicas, de pescado y vegetales, foie-gras y derivados del pato y el ganso, jamones, charcutería, lácteos y derivados, legumbres y pastas, mieles y confituras, pastelería y chocolateria, platos preparados, productos frescos, quesos, salsas, vinagres y especies, aguardientes y licores, cavas y champagnes, vinos de todas las denominaciones de origen, además de productos editoriales, accesorios y menaje.
Más de 40.000 productos en exhibición –de la mano de 1.300 expositores– tanto españoles como extranjeros, concentrados en un Salón exclusivamente para profesionales que espera rebasar la cifra de 69.000 visitantes. Polonia es el país invitado en esta edición. Bajo su bandera se acogen una gran variedad de productos de alta gama procedentes de la emergente industria agroalimentaria polaca.
Entre las actividades paralelas se celebrará el XI Campeonato de España de Cocineros, Bocuse d’Or, el ganador de la cual representará España en el Concurso Mundial de Cocina. Bocuse d’Or es una de las actividades que despierta el máximo interés. En el transcurso del Campeonato se presentará oficialmente el citado Concurso Mundial Bocuse d’Or.
El XV Concurso de Cortadores de Jamón; la entrega de premios de la Guía de Vinos Gourmets y Gourmetour, Guía Gastronómica y Turística de España; el Concurso de abridores de Ostras; el espectáculo ofrecido por gentileza de Pescaderías Coruñesas, el Ronqueo (despiece) de un atún de más de 300kg… son algunas de las actividades que también tendrán lugar en el ámbito del Salón de Gourmets.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats