Laus marida els seus vins amb la cuina de Neo ParcLaus marida sus vinos con la cocina de Neo Parc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurador Jordi Cordero (restaurant Neo Parc) valora de forma molt positiva l’inici del calendari gastronòmic del restaurant després del segon sopar de maridatge que va tenir lloc al seu restaurant aquest divendres, 4 d’abril, amb els comentaris de l’enòleg de Laus (DO Somontano) Jesús Mur i el cap de cuina de Neo Parc, Antoni Rúbies.
Els Flor de Gewürztraminer, el Criança Flor de Chardonay, Reserva i el Merlot rosat de Laus van ser el protagonistes de la vetllada junt al menú de fussió i altres notes de creativitat. Una minuta a base de gelatina de vi amb foie-grass, quinoa i mihada de sèsam; capuccino de patata del Buffet i botifarra negra amb xupa xups de guatlla i xips de patata violeta; daurada amb xistorra al pil-pil de sidra i llimona; mitjana d’entrecot blanc amb poma i curry; i sopa de maduixes al pebre verd amb gelat de nata.
Cinquanta persones es van donar cita al restaurant lleidatà per conèixer de primera mà les referències d’aquesta bodega aragonesa que destaca per la seva tècnica que es demostra, de forma especial, en els vins blancs i rosat; així com amb la personalitat pròpia dels seus vins negres. La propera cita serà la mostra de Cuina Afrodisíaca programada per la segona quinzena d’abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi.El restaurador Jordi Cordero (restaurante Neo Parc) valora de forma muy positiva el inicio del calendario gastronómico del restaurante después de la segunda cena de maridaje que tuvo lugar en su restaurante este viernes, 4 de abril, con los comentarios del enólogo de Laus (DO Somontano) Jesús Mur y el jefe de cocina de Neo Parc, Antoni Rúbies.
Los Flor de Gewürztraminer, el Crianza Flor de Chardonay, Reserva y el Merlot rosado de Laus fueron el protagonistas de la velada junto al menú de fusión y otras notas de creatividad. Una minuta en base de gelatina de vino con foie-gras, quinoa y mihada de sésamo; capuccino de patata del Buffet y morcilla negra con chupa chups de codorniz y chips de patata violeta; dorada con chistorra al pil-pil de sidra y limón; mediana de entrecot blanco con manzana y curry; y sopa de fresas a la pimienta verde con helado de nata.
Cincuenta personas se dieron cita en el restaurante leridano para conocer de primera mano las referencias de esta bodega aragonesa que destaca por su técnica que se demuestra, de forma especial, en los vinos blancos y rosado; así como con la personalidad propia de sus vinos tintos. La próxima cita será la muestra de Cocina Afrodisíaca programada para la segunda quincena de abril, con motivo de la Fiesta de Sant Jordi.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats