Vistes a la Seu des del Panoràmic del CondesVistas a la Seu desde el Panorámico del Condes

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Valeriano Iglesias és el xef responsable del Menú Executiu que ofereix el Restaurant El Sauce (Hotel Condes de Urgel) i que, durant els mesos d’estiu, es trasllada al menjador Panoràmic, a la terrassa de l’establiment.
El gaspatxo, els cabdells amb anxoves o els espàrrecs amb pernil de Terol són alguns dels primers plats que podem trobar en aquesta oferta de migdia al Panoràmic. La sèpia a la brasa, la llonganissa o el llobarro al forn amb patates panadera són alguns dels peixos i de les carns que l’experimentat Iglesias ens ofereix de segon. Els gelats, la crema catalana o la rebosteria de El Sauce tanquen aquest menú de gran qualitat i molt bona presència.
El servei inclou un aperitiu, beure i cafè per 16 euros, IVA inclòs.Valeriano Iglesias es el chef responsable del Menú Ejecutivo que ofrece el Restaurante El Sauce (Hotel Condes de Urgel) y que, durante los meses de verano, se traslada al comedor Panorámico, en la terraza del establecimiento.
El gazpacho, los cogollos con anchoas o los espárragos con jamón de Teruel son algunos de los primeros platos que podemos encontrar en esta oferta de mediodía al Panorámico. La sepia a la brasa, la longaniza o la lubina al horno con patatas panadera son algunos de los pescados y de las carnes que el experimentado Iglesias nos ofrece de segundo. Los helados, la crema catalana o la repostería del Sauce cierran este menú de gran calidad y muy buena presencia.
El servicio incluye un aperitivo, bebida y café por 16 euros, IVA incluido.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats