Vidales: “Per què no treure profit d’aquesta bogeria que vivim?”Vidales: “¿Por qué no sacar provecho de esta locura que vivimos?”

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Al voltant de la presentació de l’edició limitada de Loco 2011 –un garnatxa blanca de Celler Canopy de Toledo (DO Méntrida)– el restaurant Oasis estructura una carta que sota el nom de “Genial locura” fa un recorregut per l’obra d’alguns dels genis més esbojarrats de la història. Carmen Vidales diu que “per què no treure profit d’aquesta bogeria que vivim?”.
Així doncs, els Gira-sols de Van Gogh posen a taula els ous de la casa (estrellaos, pintaos amb sobrassada o pijos amb caviar). La poma del físic Isaac Newton es transforma en bunyols, croquetes o amanides; mentres que Cadaqués de Salvador Dalí ens endinsa en la cuina del mar amb tartar de tonyina o rap negre. Finalment, l’òpera 9a, Carnestoltes, de Robert Schumann, posa música a la cuina pantagruèlica de la carn d’olla, el cabrit, l’escudella o la llebre amb xocolata. Moments de genial bogeria a la cuina de la Carmen.
El packaging d’El Loco, que es presenta en ampolles amb camisa de força, és molt interessant des del punt de vista del màrqueting. Al nord de la província de Toledo se situa la DO Méntrida (Castilla La Manxa). La DO ocupa 14.000 hectàrees amb més de 20 cellers. A l’igual que a la DO de Costers del Segre, el clima és extrem i les pluges molt irregulars.
Alrededor de la presentación de la edición limitada de Loco 2011-un garnacha blanca de Bodega Canopy de Toledo (DO Méntrida) – el restaurante Oasis estructura una carta que bajo el nombre de “Genial locura” hace un recorrido por la obra de algunos de los genios más alocados de la historia. Carmen Vidales dice que “por qué no sacar provecho de esta locura que vivimos?”.
Así pues, los Girasoles de Van Gogh ponen en la mesa los huevos de la casa (estrellaos, pintaos con sobrasada o pijos con caviar). La manzana del físico Isaac Newton se transforma en buñuelos, croquetas o ensaladas; mientras que Cadaqués de Dalí nos adentra en la cocina del mar con tartar de atún o rape negro. Finalmente, la ópera 9 ª, Carnaval, de Robert Schumann, pone música a la cocina pantagruélica de la carne de olla, el cabrito, la escudella o la liebre con chocolate. Momentos de genial locura en la cocina de Carmen.
El packaging de El Loco, que se presenta en botellas con camisa de fuerza, es muy interesante desde el punto de vista del marketing. Al norte de la provincia de Toledo se sitúa la DO Méntrida (Castilla La Mancha). La DO ocupa 14.000 hectáreas con más de 20 bodegas. Al igual que en la DO de Costers del Segre, el clima es extremo y las lluvias muy irregulares.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats